Dutch tax seminar
Image default
Groothandel

Alles wat u wilt weten over het productieproces van uw PET-fles

Het produceren van een PET-fles is niet iets wat iedereen zomaar kan. Er gaan talloze ingewikkelde procedures aan vooraf en ook de kwaliteitscontrole achteraf is niet niks. Bij PET Power weten ze hier alles van. Dit bedrijf heeft zich namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van allerlei verschillende soorten PET-verpakkingen, van knijpflessen en potten tot topkwaliteit pharma bottles. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website. 

Ontdek de voordelen van de configurator

Met de configurator op de website van PET Power kunt u zelf uw eigen PET-fles of pharma bottles samenstellen. Hiervoor hoeft u enkel een aantal eenvoudige stappen te doorlopen:

  1. Open de configurator.
  2. Selecteer in de balk aan de rechterkant aan welke eisen uw PET-fles of pharma bottles moeten voldoen. Zo kunt u onder andere de maat, vorm en het materiaal kiezen.
  3. Plaats het eindresultaat in uw winkelmandje en geef aan hoeveel producten u wenst te ontvangen.
  4. Vul uw adres- en betalingsgegevens in en rond de bestelling af. 

Gelukt? Dan ontvangt u uw zelf ontworpen PET-fles of pharma bottles binnen enkele werkdagen op het aangegeven adres. Zo simpel kan het zijn! 

Ontvang advies van uw lokale salesvertegenwoordiger

Het is uiteraard fijn om voldoende opties te hebben. Toch kan dit er ook voor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Om dit te voorkomen biedt PET Power u de mogelijkheid om contact op te nemen met uw lokale salesvertegenwoordiger. Deze persoon weet alles over de verschillende PET-verpakkingen waar u uit kunt kiezen en adviseert u dan ook graag over de beste optie voor uw doeleinden. Zo vindt u altijd een PET-fles die bij u past.