Dutch tax seminar
Image default
Industrie

Bij deze specialist kunt u aluminium op maat laten gieten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het gieten van aluminium? Of zoekt u een specialist op het gebied van het lassen en vervaardigen van gietaluminium? Perla AluCast is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van deze werkzaamheden en nog veel meer. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben hierdoor veel expertise opgebouwd om u gedurende het gehele proces te begeleiden en adviseren. Zo kunnen ze aluminium geheel op maat gieten op basis van uw wensen. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de beste oplossing voor uw vraagstukken.

Aluminium laten gieten door deze specialist

Bij het gieten van aluminium zijn er verschillende technieken die gebruikt kunnen worden. Bij Perla AluCast doen ze dit op drie aparte manieren, coquille gieten, lage druk gieten en hogedruk- of spuitgieten. Welke methode gebruikt wordt, is afhankelijk van uw productontwerp of gietmatrijs. Bij het gieten van aluminium maken ze bij dit bedrijf ook gebruik van meerdere legeringen en een gietmatrijs. Een gietmatrijs wordt ook gebruikt bij het vervaardigen van gietaluminium. Bij deze specialist verzekert u uzelf van een complete afwerking van uw product. Na het vervaardigen zorgen hun specialisten ervoor dat u product wordt ontbraamd en verwijderen ze onder andere ontluchtingen. Bij aluminium gietwerk kunt u er ook voor kiezen om dit te laten nabewerken voor een optimaal eindproduct.

Bespreek de mogelijkheden met hun specialisten

Heeft u interesse in het laten gieten van aluminium of wilt u deze specialist inschakelen voor gietaluminium? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van hun medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om u van alle benodigde informatie te voorzien. Hierdoor kunnen ze u wanneer u twijfelt of niet zeker weet wat de beste optie is, ook helpen bij het maken van de juiste keuze zodat uw product er optimaal uit komt te zien.