Dutch tax seminar
Image default
Particuliere dienstverlening

Creëer extra leefruimte met exclusieve tuinen

Exclusieve tuinen geven altijd een gevoel van luxe. Ze zijn prachtig om te zien en mensen brengen er graag veel tijd in door. Zeker tijdens de mooie lente- en zomerdagen. Exclusieve tuinen creëren dan ook vaak extra leefruimte. Het is als het ware een verlenging van uw woning. U kunt de tuin ook zodanig inrichten dat u er het hele jaar door profijt van heeft. Dan kunt u er ook tijdens de wat onstuimige herfstdagen en de koudere winterdagen tijd doorbrengen. Dit kan al met een overkapping en een wand tegen de wind. Of u kunt er zelfs voor kiezen om een compleet gastenverblijf te plaatsen. Met een kachel of heater blijft het ook nog eens aangenaam warm in de avonden of tijdens koude dagen.

Een design voor exclusieve tuinen met oog voor de toekomst

Het ontwerp of het design voor een tuin moet ook toekomstbestendig zijn. Exclusieve tuinen moeten dus niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Ze moeten de grotere hoeveelheid regen aankunnen tijdens steeds heftiger wordende buien, maar ook moeten ze tegen de langere droogte kunnen. Maar waar moet u dan rekening mee houden? Een hovenier als Fons Linders Tuinmeesters weet als geen ander hoe ze hiermee om moeten gaan. Ze hebben ruime ervaring en weten precies hoe ze uw tuin toekomstbestendig kunnen maken. Natuurlijk is het van belang dat ze eerst weten hoe uw situatie er nu uitziet. Zo moeten de juiste keuzes in aanplanting gemaakt worden, maar ook in tegels (oppervlakte en soort) en drainage.

Een ontwerp op basis van uw wensen

De specialisten van Fons Linders Tuinmeesters komen dus eerst bij u langs. Ze bekijken de mogelijkheden die uw tuin biedt. Is er ruimte voor bijvoorbeeld een overkapping? Wat zit er nu onder de grond in uw tuin en kan drainage makkelijk worden aangelegd? Al deze en nog veel meer zaken kunnen besproken worden. Bij het ontwerp van exclusieve tuinen houden deze specialisten altijd rekening met de wensen van hun klanten. Zelf adviseren ze hun klanten ook op basis van hun ruime ervaring. Vraag dan ook gerust eens naar meer informatie. 

https://fonslinders.nl/