Dutch tax seminar
Image default
Sport

De perfecte plek voor indoor tennis voor verenigingen in regio Amsterdam

Bent u voor uw vereniging op zoek naar een goede locatie voor indoor tennis in de buurt van Amsterdam? Een tennishal die een sfeervolle uitstraling en goede banen heeft, maar ook betaalbaar is? Dan kiest u het best voor tennishal De Ronde Venen uit Mijdrecht. Deze tennishal hanteert scherpe prijzen, zowel voor losse baanhuur als voor de contracten voor vaste zaalhuur. Dit laatste is voor een vereniging natuurlijk erg interessant. Spelers trainen immers graag op vaste tijden en zo bent u er steeds zeker van dat er plek is. Bovendien hoeft u er niet elke week opnieuw aan te denken om een baan te huren. Deze wordt immers automatisch voor uw vereniging gereserveerd.

Ook particulieren kunnen hier terecht voor een potje tennis

Natuurlijk kunt u bij tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht, nabij Amsterdam, ook indoor tennis spelen met uw partner, een vriend of een collega. Losse baanhuur behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. Wanneer u klaar bent met tennissen, kunt u dit gezellig afsluiten met een kopje koffie of thee. Ook een drankje met een snack of een hapje eten is mogelijk. De tennishal beschikt namelijk ook over een sfeervolle horecagelegenheid. Zo kunt u een sportieve ochtend, middag of avond op een gezellige manier afsluiten. Desgewenst kunt u onder het genot van een hapje en een drankje uw potje tennis ook nabeschouwen.

Informeer naar de mogelijkheden voor bedrijven

Naast verenigingen en particulieren kunnen ook bedrijven bij tennishal De Ronde Venen in de omgeving van Amsterdam terecht, bijvoorbeeld om een toernooi voor indoor tennis te organiseren. De mogelijkheden hiervoor zijn uitgebreid. Als u hier interesse in heeft, neemt u het best contact op met de vriendelijke medewerkers van de tennishal. Zij vertellen u graag meer over uw opties en de beschikbaarheid van de tennisbanen. Ook beantwoorden ze al uw vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.