Een bedrijfspand voor ieder doel te huur in Bergen op Zoom

Een bedrijfspand voor ieder doel te huur in Bergen op Zoom

U kunt zich vast wel voorstellen dat het vinden van een geschikt bedrijfspand in Bergen op Zoom helemaal geen gemakkelijke opgave is. Bedrijven zijn nu eenmaal verschillend en hebben dan ook verschillende behoeften wat betreft werkruimte. Easyspaces heeft verschillende projecten lopen in Bergen op Zoom, waarbij verschillende bedrijfspanden te huurt worden aangeboden. En dan gaat het niet alleen om de meest voorkomende en standaard kantoorruimtes, maar ook bedrijfsruimtes die bijvoorbeeld geschikt zijn voor een orthodontist. Ook is het mogelijk om een kleine afgesloten werkruimte te huren. Dit is extra handig voor de kleine ondernemer die het zat is om van flexplek naar flexplek te verhuizen. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder voor alle mogelijkheden!

De Suikerfabriek is een project voor kleine bedrijfsruimtes

Project De Suikerfabriek is een project gericht op kleine ondernemers en bedrijven die naar een klein bedrijfspand zoeken in Bergen op Zoom. De Suikerfabriek is een historisch gerenoveerd pand dat in het Havenkwartier van Bergen op Zoom ligt. Het is centraal gelegen, maar rustig en goed bereikbaar. In dit pand zitten tientallen afgesloten werkruimtes die individueel verhuurd worden. Deze ruimtes zijn rond de 10 tot 150 vierkante meter oppervlakte. De algemene faciliteiten worden gedeeld met de andere huurders. De bemande receptie en aankomsthal zit ook inbegrepen in de huurprijs, net als de gedeelde toiletten, keuken en parkeergarage. Heeft u even wat meer ruimte nodig voor een vergadering? De vergaderruimtes behoren ook tot de gedeelde faciliteiten en kunt u dus gerust gebruiken.

Projecten van een ander kaliber

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Bergen op Zoom, maar past het project van De Suikerfabriek niet helemaal bij uw wensen? Kijkt u dan vooral verder bij de andere projecten van Easyspaces. Er lopen momenteel namelijk nog drie projecten die voldoen aan andere soorten behoeften voor werkruimtes. De Poort van Berrege is bijvoorbeeld gelegen op het Industrieterrein en biedt ruimte aan opslag-, werk- en kantoorruimtes. De Melkfabriek, ook gelegen in het Havenkwartier, heeft verschillende behandelkamers in de aanbieding. Medische of paramedische bedrijven zullen hier dan ook vinden waar ze naar op zoek zijn. Last but not least is er ook nog Het Suikerlab. Hierin bevindt zich onder andere een professioneel laboratorium. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven in de voedselindustrie.

https://www.easyspaces.nl/