Dutch tax seminar
Image default
Eten en drinken

Een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin voor urenlang speelplezier

Het is weekend en uw kinderen zitten vol energie. Dan wilt u er natuurlijk het liefst op uit zodat ze zich helemaal kunnen uitleven. De speeltuin om de hoek heeft u misschien wel voor gezien en daarom wilt u graag naar een nieuwe locatie. Dan is Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk dé plek voor u en uw gezin. Dit is namelijk een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin waar de kinderen urenlang speelplezier beleven. Zijn ze uitgespeeld? Dan schuiven ze aan tafel om te smullen van een ambachtelijke pannenkoek. Of gaat u voor een van de andere gerechten?

De uitgebreide menukaart bij dit restaurant

Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom staat bekend om hun heerlijke pannenkoeken. In dit pannenkoekenhuis eten ze zowel tijdens als na het spelen. Kunnen zij maar moeilijk stilzitten tijdens het wachten op hun eten? Dan duiken ze gewoon de speeltuin in! Dit is een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin dat aan werkelijk alles heeft gedacht voor de jeugd. Zo mogen ze de pannenkoeken zelf versieren en krijgen ze er zelfs frietjes of een snack bij. Bij de kindergerechten ontvangen uw kinderen een speciaal goudstuk dat ze kunnen inwisselen voor een cadeau naar keuze. Dat is nog eens spannend! Op de gevarieerde menukaart staan ook gerechten waar de ouders van genieten zoals heerlijke vlees- of grillgerechten.

Beleeft met het hele gezin een onvergetelijke middag of avond

Wanneer u bij dit pannenkoekenrestaurant graag een kinderfeestje wilt geven, is dat ook geen probleem. De locatie leent zich er namelijk perfect voor! Daarnaast is het ook een goed restaurant om af te sluiten na een dagje Kawtijk Aan Zee. Zo waait u overdag heerlijk uit om vervolgens gezellig met het hele gezin bij dit restaurant af te sluiten. Wanneer u een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin in Katwijk zoekt, is dit een uitstekende keuze. Reserveer online of stap eens bij hen binnen wanneer u in de buurt bent.

https://www.debeslagkom.nl/