Een professionele bedrijfsfilm voor elk bedrijf

Een professionele bedrijfsfilm voor elk bedrijf

Voor het laten maken van een professionele bedrijfsfilm kun je het beste een bedrijf inschakelen die hierin gespecialiseerd is. Je wilt natuurlijk dat de film er netjes en professioneel uit komt te zien, zodat je impact kunt maken op je doelgroep. Bij Playforward hebben ze veel ervaring met het maken van video’s voor diverse bedrijven. Voor meer dan 200 bedrijven door heel Nederland hebben ze projecten uitgevoerd. Wil je een animatie laten maken of je klanten mee laten kijken op de werkvloer? Het is allemaal mogelijk! Het maakt niet uit in welke branche je bedrijf zich bevindt of dat je een groot of klein bedrijf hebt. Bij dit bedrijf helpen ze je verder.

Profiteer van een snel en helder werkproces

Bij Playforward streven ze naar een soepele en snelle creatie van jouw bedrijfsfilm. Het productieproces verloopt dan ook in enkele heldere stappen. Bij elke stap in het proces word je meegenomen en alles wordt overlegd. Zo weet je zeker dat de video helemaal aansluit bij jouw wensen. Door middel van aan brainstormsessie worden er creatieve en originele ideeën uitgewerkt. Deze ideeën worden vervolgens omgezet naar een concreet script. Daarna starten de opnames en vervolgens worden de bruikbare beelden gemonteerd tot een video. Waar nodig worden er speciale effecten of andere toepassingen toegevoegd. Vervolgens kun jij beoordelen of je tevreden bent voordat de bedrijfsfilm wordt opgeleverd.

Laat een animatie video maken

Wil je een wat complexere boodschap overbrengen op jouw doelgroep, maar weet je niet goed hoe je dit aanpakt? Dan is een animatie laten maken een goede optie. Ook hiervoor zit je bij Playforward helemaal goed. Voor een vaste prijs maken ze een animatie video van A tot Z. Jouw ideeën en wensen worden omgezet in een ontwerp en dit wordt vervolgens geanimeerd. Er wordt muziek, geluidseffecten en een voice-over toegevoegd wat het tot een geheel maakt. Een animatie video laten maken was nog nooit zo makkelijk!

Bespreek de mogelijkheden

Wil jij ook een bedrijfsfilm of animatie video op maat laten maken? Neem dan contact op met Playforward en bespreek de mogelijkheden. Ze zorgen voor een video op maat die jouw doelgroep verstelt doet staan. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, een animatie voor een nieuw beleid of gewoonweg een reclamefilmpje; bij deze specialist ben je in goede handen.