Dutch tax seminar
Image default
Particuliere dienstverlening

Financieel gezond met schuldhulpverlening van een expert in regio Amsterdam

Heeft u schulden en weet u niet meer hoe u deze af moet betalen? Loopt de huur van uw woonruimte bijvoorbeeld steeds verder achter of krijgt u aanmaningen van webshops omdat de rekeningen (nog) niet betaald zijn? Wat de situatie ook is, waarschijnlijk voelt het voor u alsof deze uitzichtloos is. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn. Als u in regio Amsterdam woont, dan schakelt u de schuldhulpverlening van Schuldenplan in. Hierbij gaat een professionele schuldhulpverlener samen met u op zoek naar de financiële mogelijkheden om uw schulden zo snel mogelijk af te lossen. Dit wordt gedaan door middel van een strak budgetplan.

Het verschil tussen schuldhulpverlening en schuldsanering

Maar waarom zou u schuldhulpverlening aan moeten vragen bij deze partij in Amsterdam? Dat is een erg goede vraag! Het belangrijkste is dat u op deze manier kunt voorkomen dat u in de schuldsanering terecht komt. De Wsnp (Wet schuldsanering natuurlijke personen) is een regeling voor mensen met ‘problematische schulden’ die hun schulden niet binnen 3 tot 5 jaar op eigen kracht kunnen aflossen. Met andere woorden, de schulden zijn u boven het hoofd gegroeid. Hierbij heeft u echter geen controle meer over uw eigen financiën en moet u het doen met het leefgeld dat u vanuit de regeling ontvangt. Als u dit wilt voorkomen, dan is schuldhulpverlening een mooie stap om te maken samen met een coach van Schuldenplan uit Amsterdam.

Vraag een intakegesprek aan om samen de financiën te bekijken

Wordt het tijd om uw financiën goed onder de loep te nemen, maar weet u niet waar te beginnen? Dan is het wellicht aan te raden om een afspraak in te plannen met een van de budgetcoaches die werkzaam is bij Schuldenplan. Een intakegesprek vraagt u eenvoudig aan via de website door het formulier in te vullen, maar u kunt natuurlijk ook even bellen om een afspraak te maken. Dan komt een van de schuldhulpverleners bij u thuis om een plan van aanpak te maken. Kies voor een financieel gezonde toekomst en voorkom dat u in de schuldsanering terecht komt.

https://www.schuldenplan.nl/

Gerelateerde artikelen

In welke gevallen heeft u met spoed een elektricien nodig?

Neem op jouw manier afscheid van je overleden baby

Uw ideale makelaar in de buurt van Zevenbergen