Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

G9 LED lampen kosten efficiëntie

Verlichting vertegen woordigt 18 per cent van de  gewone energie factuur. U kunt uw verlichting factuur verlidneren door het veranderen van uw conventionele lampen in LED lampen. Huizen maken regelmatig gebruik van een mix van standaard armaturen en downlighters of spotlight fittingen. G9 LED-lampen zijn toegankelijk in oude armaturen.

conventioneleverlichting is de manier waarop we onze huizen verlichten , en de overgang naar G9 LED lamp is nog nooit zo eenvoudig geweest dan op dit moment, een G9 LED-lampen past perfect in bestaande verlichtings installaties. G9 LED lampen geven alles wat je wilt om naar een groenere en meer praktische overstap te maken. Alle G9 LED-lampen te nemen die met een 360-graden pijler zijn te bereiken op de meest gerichte kosten.

G9 LED-lampen zijn toegankelijk voor beide soorten fittingen passen en zijn vooral nuttig voor het verdringen spots en dimbare verlichting. Ze zijn effectiever dan spaarlampen en zal u sparen meer geld in de lange afstanden. Door verdringen alle halogeen downlighters in uw huis met G9 LED-lampen, kon u te sparen ongeveer £ 35 per jaar op uw energierekening.

G9 LED-lampen zijn meer dan twee keer zo productief als conservatieve heldere gloeilampen, op dit moment de standaard voor groenere verlichting. Ongelijk aan conservatieve tl, G9 LED-lampen branden snel en zijn goed met dimmers. Met in het achterhoofd felle lampen bevatten kwik, dat een buitengewone overdracht vereist, G9 LED lampen kopen bevat geen schadelijke componenten, en ga zo lang dat de overdracht is zeer weinig van een probleem.

Een ander probleem is dat de huidige G9 LED-lampen in grote lijnen geven gewoon “gericht licht” in tegenstelling tot een 360-graden glans, wat betekent dat ze meer gekwalificeerd om aflopende confronteren straatverlichting en daklichten dan bij tal van het licht soort instellingen.

 

https://leds-depot.nl/

Gerelateerde artikelen

Professionele dakdekker

Cao van de bouw

Ik ga scheiden, hoe bereid ik dit voor?