Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Hoe kun je eenvoudig een LCC berekening maken?

Wanneer je start met een bouwproject is het goed om te weten hoeveel een project nu eigenlijk gaat kosten. Soms is het zelfs noodzakelijk, want het project moet natuurlijk wel een goede investering zijn. Zijn de kosten die je maakt het eindresultaat wel waard en is het over het algemeen wel haalbaar? In de bouwsector is het berekenen van je verwachte kosten, ook wel een LCC berekening genoemd, nauwelijks meer weg te denken. Tegenwoordig is deze berekening onderdeel geworden van het werkproces. Het is niet alleen goed om een overzicht te hebben van de verwachte kosten, maar ook noodzakelijk om te weten of je nog budget overhoudt voor andere zaken. Denk daarbij aan de steeds hogere duurzaamheidsambities en de nieuwe aanbestedingsvormen in de bouw. Het is belangrijk om hier in te investeren, maar dit moet in andere kosten weer gecompenseerd worden. Via de app van Life Cycle Vision kan al deze informatie in kaart worden gebracht.

Een automatische kostenberekening

Life Cycle Vision is de enige aanbieder in Nederland die zogeheten Life Cycle Cost software heeft ontwikkeld en op de markt brengt. Zij zijn dan ook expert op het gebied van kostenberekeningen. Door een handige tool te ontwikkelen proberen ze het werk van medewerkers in de bouwsector te verlichten. Doordat de LCC berekening automatisch gedaan wordt, heb je hier zelf geen omkijken naar. Je hoeft alleen de juiste variabelen in te vullen en de tool gaat voor je aan de slag. Dit betekent niet dat je uren moet wachten, want in een paar minuten staat er een overzicht voor je klaar. Naast dat je de app kunt gebruiken voor het maken van een kostenberekening biedt de tool ook ontwerpoplossingen aan. Daarnaast kun je installatieconcepten vergelijken en wordt zelfs het integraal ontwerpen een stuk eenvoudiger gemaakt.

Probeer de app gratis uit

Ben je benieuwd of de app van deze specialist een uitkomst kan bieden? Vraag dan snel een proefpakket aan en probeer de tool voor een week gratis uit. Zo weet je meteen wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken. Heb je nog vragen over het maken van een LCC berekening via deze app? Neem dan contact op met Life Cycle Vision. Hun deskundige medewerkers vertellen je er graag alles over!

https://www.lifecycle.vision/nl/