Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

IP camerasystemen alle voordelen op een rij

In dit artikel wordt behandeld wat IP camerasystemen precies zijn. We kijken hoe deze camerabewaking zich onderscheid van analoge camerasystemen en wat de voordelen zijn. Een IP camera is niet in één vorm te krijgen, maar u heeft keuze uit verschillende soorten en maten met uiteenlopende functionaliteiten. Deze worden tevens behandeld in dit artikel. Wilt u gedetailleerde informatie over bepaalde (IP) camerasystemen van bijvoorbeeld het topmerk Dahua, ga dan naar Arend Beveiliging.

Wat is een IP camerasysteem?

Dit is een van de beste camerasystemen die u voor bewaking kunt gebruiken. Het is, omdat het verbonden is door een computernetwerk, een systeem dat veel voordelen met zich meebrengt. De voornaamste verschillen in vergelijking met andere camerasystemen, is dat IP camera’s praktisch draadloos en dus heel flexibel zijn. Daarnaast is het gemakkelijk te koppelen en beelden te verwerken, van wat de camera’s vastleggen, naar de computer.

Wat zijn de voordelen van een IP beveiligingscamera?

Goede beeldkwaliteit is een van de meest opvallende voordelen van de IP camera’s. In vergelijking met generaties bewakingscamera’s hiervoor, is het met HD opnames een enorme stap in de goede richting om zo direct aan herkenning van nummerbord of gezicht te kunnen doen. Het is tevens draadloos, wat veel moeite van het installeren bespaart, al is de installatie op het netwerk wel ook moeilijk om zo de veiligheid te garanderen. Een laatste enorm voordeel is dat het beeld materiaal van een IP beveiligingscamera digitaal, zonder recorder, vastgelegd kan worden.

Soorten IP camera’s van Dahua

Dahua is een van de beste aanbieders van camerasystemen en zij bieden dus ook een grote variatie aan IP camera’s, waar u gegarandeerd uw ideale beveiliging mee installeert:

Wifi camera’s

Bullet camerasystemen

Dome IP camera’s

PTZ camerabeveiliging

U bent nu op de hoogte van wat IP camerasystemen zijn, wat de voordelen ervan zijn en welke soorten er zijn. Bij Arend beveiliging kunt u advies op maat krijgen over de juiste (Dahua) IP camera(set) voor u, dus neem direct contact op!

 

https://arendbeveiliging.nl/

Gerelateerde artikelen

Een vervelende daklekkage

Airco onderhoud Amsterdam

Webdesign bureau