Laat uw flightcase op professionele wijze op maat maken

Laat uw flightcase op professionele wijze op maat maken

Als u een koffer nodig heeft, gaat u naar een specialist. U wilt dat de koffer volledig aan uw wensen voldoet. Laat daarom het interieur van uw koffer op maat maken. Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.

Verschillende innovaties voor een flightcase of waterdichte koffer

Op het gebied van koffers hebben in de loop van de jaren verschillende ontwikkelingen plaatsgevonden. Zo zijn er koffers met LED verlichting, biometrie en koffers die in verbinding staan met een smartphone. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Er zit vast iets tussen dat helemaal bij uw onderneming past! Biometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of speciale flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

De kofferfabrikant uit Den Haag biedt allerlei mogelijkheden aan op het gebied van koffers. Of u nu een flightcase of presentatiekoffer nodig heeft, de specialist heeft voor ieder wat wils. Voor iedere branche is er een passende oplossing! Geef uw wensen direct door als u contact met Kofferfabriek Gefken opneemt. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.