Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Lichtreclame kent geen grenzen

Als u zoekende bent naar een ware blikvanger om uw bedrijfspand volledig in de spotlight te zetten, dan blijft lichtreclame een van de beste keuzes. De felle lichten laten de sterke punten van uw logo goed naar voren komen waardoor deze bijzondere uitstraling de blik van voorbijgangers trekt. Vooral in de avonduren is lichtreclame op de gevel de beste manier om uw naamsbekendheid te vergroten en eventueel als baken te functioneren voor hen die uw vestiging zoeken.  

Trek de aandacht van uw bezoekers

Natuurlijk is het ook mogelijk om lichtreclame op andere manieren toe te passen. Zo heeft neon helemaal terug haar intrede gedaan in bijvoorbeeld interieurbouw. Veel restaurants, cafés en winkels kiezen ervoor om neon lichtreclame te plaatsen wat zorgt voor een herkenbare, authentieke sfeer. Het is een waar plaatje om naar te kijken en zorgt ervoor dat bezoekers nog meer op hun gemak zijn in uw vestiging. Naast dat het de aandacht trekt, is het ook ontzettend hip en sfeervol. De laatste jaren ziet u steeds vaker inspirerende quotes aan muren hangen of toiletten die volledig zijn omgebouwd tot discovloer – met lichtreclame zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Duurzame verlichting is ook een optie

Bent u erg bezig met de duurzaamheid van uw onderneming? Dan kiest u waarschijnlijk liever voor ledverlichting om uw gevel te verlichten. Bij Brouwers Reklame heeft u de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige buitenreclame te verkrijgen, gemaakt van duurzame materialen.

Val professioneel op dankzij deze vakmensen

De professionals van Brouwers Reklame hanteren een ambachtelijke techniek in combinatie met moderne toepassingen om ervoor te zorgen dat uw lichtreclame volledig bij uw bedrijfsvoering past. Met uiterste precisie wordt het logo uitgesneden en de verlicht op maat ontwikkeld. Bekijk op de website de afgeronde projecten om inspiratie op te doen. Weet u al wat voor lichtreclame u wenst? Neem dan contact op met deze vakmensen die van ontwerp tot montage voor u klaarstaan. Val professioneel op!

Gerelateerde artikelen

Vind hier de goede textiele luchtverdeelslangen

Mobiele telefoon en biometrie: de moderne prikklok zonder kaart

Dé specialist in outplacement in Apeldoorn