Maak een uitvaart persoonlijk door middel van video

Maak een uitvaart persoonlijk door middel van video

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren waarop het mogelijk is om een begrafenis een uniek karakter te geven. Op deze manier kunt u op een persoonlijke manier afscheid nemen van een dierbare. Heeft u er al eens over nagedacht om video terug te laten komen tijdens een uitvaart? Dit is een van de specialisaties van Uitvaart en Techniek. Foto’s en films worden getoond op 49 inch (123 cm) grote full HD Led schermen, waardoor de beelden overal goed te zien zijn. En het fraai ontworpen statief zorgt ervoor dat het scherm er ook nog eens mooi uitziet. Wat voor beelden wilt u graag laten vertonen tijdens de uitvaart?

Combineer video met audio voor de uitvaart

Na het overlijden van een dierbare komt er heel wat kijken. De begrafenis of crematie moet geregeld worden en ook nog veel andere zaken. Waarschijnlijk staat uw hoofd er niet bepaald naar, want u zit immers in een rouwproces. Kies er daarom voor om niet alleen de video van de uitvaart uit te besteden, maar ook de audio aan hetzelfde bedrijf over te laten. U weet hierdoor zeker dat de muziek goed geregeld is én dat sprekers goed te verstaan zijn. Het geluid wordt goed verdeeld over alle speakers en uw wensen omtrent de muziek en/of video vormen het uitgangspunt. Wat voor wensen wilt u terug laten komen?

Video op een of meerdere punten tijdens de uitvaart

Als u in het rouwproces zit, wilt u de uitvaartdienst vaak zo snel mogelijk achter de rug hebben. Om hier toch een waardevolle herinnering aan te hebben, kunt u de uitvaartdienst laten vastleggen. Kies bijvoorbeeld voor een vast camerapunt, waarbij een of meerdere camera’s in de kerk of zaal zijn opgesteld. Wilt u uw uitvaart door een cameraman laten filmen? Het videoteam heeft erkende opleidingen gevolgd en gaat uiterst discreet en met respect voor de situatie te werk. Nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden, ontvangt u een video met onbewerkte beelden. Uiteraard is een bewerkte versie ook mogelijk. Laat u informeren en neem vandaag nog contact op voor meer informatie voor de uitvaart die u gaat regelen.