Dutch tax seminar
Image default
Horeca

Met een grote groep naar dit bistro restaurant in Spakenburg

Bent u in de omgeving van Spakenburg op zoek naar een geschikte locatie voor een bijeenkomst? Wellicht wilt u een keer met uw collega’s of externe partijen vergaderen op een andere locatie dan het kantoor. Of heeft u een jubileum of verjaardag die u graag met uw dierbaren wilt vieren? Wat de reden ook is, bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg is het mogelijk om de bovenverdieping van het restaurant af te huren. De bovenverdieping is huiselijk ingericht met een ouderwetse gaskachel en een originele Chesterfield-bank. Hierdoor zult u zich meteen thuis voelen!

Waar is de zaalverhuur bij dit restaurant geschikt voor?

Eigenlijk is de bovenste zaal van bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg geschikt voor iedere soort bijeenkomst. In het centraal gelegen restaurant is het mogelijk om bijvoorbeeld een vergadering te organiseren met uw collega’s. Vaak heeft u namelijk buiten het kantoor meer inspiratie en worden zaken op een andere manier opgepakt. Bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg is het echter ook erg gezellig om een besloten feest, diner of partij te organiseren! De intieme sfeer en de verschillende arrangementen maken het een dag om nooit te vergeten. Leuk wanneer u bijvoorbeeld een jubileum heeft om te vieren of samen met vrienden en familie een verjaardag wilt inluiden. Het kan allemaal bij Antonio’s Eethuys, het leukste bistro restaurant in Spakenburg.

Reserveer direct de bovenverdieping voor uw bijeenkomst

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden tot zaalverhuur bij dit bistro restaurant in Spakenburg? Dan staat het u helemaal vrij om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is en welke opties u heeft met betrekking tot arrangementen op het gebied van catering. Uiteraard is het ook mogelijk om de ruimte direct te huren als u belt naar het leukste bistro restaurant van Spakenburg.  

 

https://www.antonios-spakenburg.nl/