Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Met het budgetbeheer van bonumducis.nl krijg jij weer controle over je leven

Bij bonumducis.nl word je geholpen met diverse zaken in je leven waar je tegenaan loopt. Bijvoorbeeld wanneer je niet goed met je financiën kunt omgaan en hiermee in de knoei bent geraakt. Niet is zo vervelend als geen financiële controle te hebben over je leven en je afhankelijk van anderen te voelen op dit gebied. Maar door middel van de hulp die je wordt aangeboden met de budgetbeheer weet jij hoe je er financieel voor staat en hoe je dit in de toekomst het beste kunt aanpakken. Bij budgetbeheer hoeft er geen rechter bij te komen kijken, in tegenstelling tot het inschakelen van een bewindvoerder dat ook mogelijk is bij bonumducis.nl.

Het beheren van jouw financiën

Wanneer je kiest voor budgetbeheer ga je een overeenkomst met binumducis.nl aan en machtig je hen om te beschikken over jouw financiën. Je hebt zelf het overzicht niet meer en je gaat hen de touwtjes in handen geven zodat dit overzicht wel weer voor jou kan worden gemaakt en je meer rust hebt in je hoofd en in je leven. Door middel van het uit handen geven van je financiën voorkom je dat je in de schulden terecht komt, maar zij kunne je ok helpen wanneer je al in een stadium zit waarin je richting schulden aan het gaan bent. Er wordt orde en rust aangebracht in jouw situatie op financieel gebied door dit bedrijf. De rekeningen die door hen worde geopend om dit mogelijk te maken komen altijd op jouw naam te staan. Het gaat immers om jouw geld en dit moet allemaal veilig gebeuren. Je laat alle rekeningen door hen betalen, zodat er weer een overzicht in kan worden aangebracht.

Geld reserveren voor onverwachte uitgaven

Ook wordt er door bonumducis.nl rekening gehouden met eventuele incidentele uitgaven of rekeningen van de gemeente die betrekking hebben op bijvoorbeeld de belastingen van het waterschap of de gemeentelijke belastingen. Er wordt geld gereserveerd zodat je deze rekeningen ook kunt betalen wanneer je hier een rekening van op de mat krijgt. Voor het afsluiten van verzekeringen moet je wel zelf zorgen. Kijk op de website voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Overstappen van energie leverancier? Volg deze tips!

ISDN lijnen verdwijnen

Financial leasen van jouw bedrijfsauto