Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiele telefoon en biometrie: de moderne prikklok zonder kaart

Als u op zoek bent naar een tijdregistratiesysteem, zoals een prikklok, waarmee u exact kunt registreren wanneer uw personeel binnenkomt en weer vertrekt, dan denkt u misschien direct aan een kaart, tag of code. Deze moet bij de receptie worden ingegeven of gescand. U weet dan zeker dat iemand bevoegd is om binnen te komen en elke keer dat de kaart wordt gescand wordt dat geregistreerd. Bij EasySecure kunnen ze u een dergelijke prikklok verkopen, maar hebben ze een paar troefkaarten in de mouw die onderhoudsarmer en nauwkeuriger zijn.

Een prikklok met mobiele telefoon

Eén van de meest populaire systemen die EasySecure momenteel aanbiedt is de applicatie die werkt met de mobiele telefoon van de medewerker. Er is een kleine kans dat iemand deze vergeet of kwijtraakt. Over het algemeen heeft iedereen een smartphone en heeft men deze altijd bij zich. Door de smartphone te gebruiken bij het tijdregistratiesysteem hoeft u zich geen zorgen te maken over het verzorgen van kaarten en tags. De code kan niet worden vergeten en de onderhoudskosten zijn aanzienlijk lager.

Een biometrisch systeem

Een andere optie die u heeft is om een tijdregistratiesysteem aan te schaffen dat werkt met biometrische gegevens. Dat betekent dat er een scan van het gezicht gemaakt wordt of van de vinger en dat dat het bewijs is om binnengelaten te worden. Het voordeel hiervan is dat uw personeel dan altijd naar binnen kan. Uiteraard is een combinatie van de twee ook mogelijk en kunt u een prikklok die werkt met mobiele telefoon installeren bij de ingang en toegang tot bepaalde ruimtes reguleren met een biometrisch systeem. Waar uw voorkeur dan ook naar uitgaat, de tijdregistratiesystemen van EasySecure worden voor u op maat gemaakt. Zo heeft u altijd de juiste gegevens bij de hand, zorgt u voor zo min mogelijk overlast voor uzelf en voor uw personeel én krijgt u een kostenbesparend systeem dat zichzelf in een korte tijd terugverdient.

Gerelateerde artikelen

Maak gebruik van de kennis van deze Salesforce partner

Een grondige schoonmaak van kantoren in Rotterdam door een ervaren schoonmaakbedrijf

Een geschikte balenklem voor uw werkzaamheden vindt u hier