Dutch tax seminar
Image default
Banen en opleidingen

Neem een interim inkoper in de arm

In vele gevallen is een interim inkoper dé oplossing voor uw bedrijf. Deze kracht kan tijdelijk uw inkoopafdeling versterken; uiterst handig als een kernmedewerker van uw inkoopafdeling langdurig thuiszit door ziekte, zwangerschap of een andere oorzaak. Een interim inkoper is in staat deze plek tijdelijk voor de volle 100% op te vullen. Tevens wanneer u verwacht dat u het extra druk gaat krijgen op de afdeling gedurende een bepaalde periode, kunt u deze krachten inschakelen. Uiteraard is het zaak dat de interim inkoper die bij u komt werken goed bij uw bedrijf en team past. Insinc is een detacheringsbureau dat zich toelegt op het creëren van deze perfecte match.

De perfecte kracht op de juiste plek

Zelf een volledig geschikte en gekwalificeerde interim inkoper werven is geen sinecure. Als u een kracht wilt vinden die aan al uw eisen voldoet, doet u er daarom goed aan om een bureau zoals Insinc in te schakelen. Zij regelen detachering voor de afdeling inkoop en zijn daar tevens in gespecialiseerd. Door inkoopprocessen te optimaliseren en bedrijven van betrouwbare inkoopadviezen te voorzien, maken de professionals van Insinc hun beloftes waar. Zij kunnen op tijdelijke basis direct bij u aan de slag. Wenst u nu een junior inkoper of een interim CPO, Insinc heeft altijd de juiste medewerkers in hun bestand. Het regelen van een kracht uit de detachering voor de afdeling inkoop is zo in een handomdraai geregeld!

Extra rendement voor uw bedrijf

Laat u de detachering voor inkoop over aan Insinc, dan kunt u bouwen op hun flexibele en kundige krachten. Waar u deze interim medewerker dan ook voor aanneemt; u bent te allen tijde verzekerd van een goed resultaat. Alle krachten uit de poule van Insinc gaan door een strenge selectie op de criteria doeltreffendheid, flexibiliteit en enthousiasme. Zo kunt u erop vertrouwen dat iedere professional die zij aan u detacheren uw rendement zal doen stijgen!

Gerelateerde artikelen

Ben je op zoek naar autorijles in Goes?

Volg een goede opleiding en word life coach

Volg vakgerichte opleidingen waaronder een cursus over zonnepanelen