Stijlvolle garagedeuren geven uw huis karakter

Stijlvolle garagedeuren geven uw huis karakter

Garagedeuren is doorgaans het eerste dat opvalt aan een woning. Een stijlvolle garagedeur is dé blikvanger voor iedereen die langsrijdt en bij u langs komt. AB Techniek Garagedeuren ontwerpt, samen met u, de garagedeuren die voldoen aan al uw wensen. Naast het ontwerp is er nog een keuze die u moet maken. Hoe openen de deuren zich? Gaat u voor roldeuren? Openslaande deuren? Of misschien toch kanteldeuren? Een garagedeurenspecialist in de regio Zuid-Holland, AB Techniek Garagedeuren, komt graag bij u op bezoek om u te adviseren over de beste keuze voor uw woning. Zij beschikken ook over een grote showroom waarin u alle garagedeuren en bedrijfsdeuren van dichtbij kunt bekijken.

Preventief onderhoud aan uw garagedeuren en bedrijfsdeuren

Het laten controleren en onderhouden van bedrijfsdeuren is een verstandig idee. Zo blijven de deuren optimaal werken en voldoen aan de ARBO wetgeving. Dit moet namelijk elk jaar gekeurd worden. AB Techniek Garagedeuren biedt een servicepakket waarmee u voorrang krijgt bij het maken van afspraken, profiteert van preventief onderhoud om onderbreking van uw bedrijfsprocessen te voorkomen en u krijgt langere garantie op de garagedeuren en bedrijfsdeuren. Zijn uw deuren toch stuk gegaan? AB Techniek Garagedeuren is in een mum van tijd ter plaatse om uw branddeur, loopdeur, tochtdeur en allerlei andere deuren zo snel mogelijk te repareren.

Een specialist levert veilige bedrijfsdeuren en garagedeuren

Het is essentieel dat bedrijfsdeuren en garagedeuren veilig zijn. Ongenodigde gasten proberen op iedere manier een woning of bedrijf binnen te komen. De meest voor de hand liggende route is natuurlijk via een deur. De deuren van AB Techniek Garagedeuren zijn voorzien van kwalitatieve sloten. Of u nu kiest voor een automatische deur of een deur die u gewoon met de hand opent. De deuren zijn zo veilig mogelijk geproduceerd. De automatische deuren, zoals bijvoorbeeld garagedeuren en bedrijfsdeuren met afstandsbediening, hebben een afstandsbediening die enkel op een bepaalde afstand te gebruiken is en alleen op uw deur werkt.