Dutch tax seminar
Image default
Banen en opleidingen

Uitzendkrachten gezocht? Dit platform bemiddelt!

Heeft u in het verleden uitzendkrachten gezocht voor uw bedrijf en moet u dit nu weer doen? Misschien kunt u zich nog herinneren dat het vinden van de juiste kandidaten soms erg lastig kan zijn. Er zijn namelijk ontelbaar veel uitzendbureaus die allemaal weer verschillende uitzendkrachten aanbieden. Het vinden van het juiste uitzendbureau én de juiste kandidaat, kan u veel tijd kosten. Om u deze tijd te besparen heeft FYFF (Find Your Flex Force) een platform ontwikkelt. Op dit platform zijn alle uitzendkrachten van diverse bureaus op één plek verzameld. U vindt hier uitzendkrachten van maar liefst 96 verschillende bureaus. Zo zijn onder andere Wanted, Logistic Force, Zelda, Sallandgroep, Van Koppen & Van Eijk en Celmar aangesloten op dit platform.

Met één druk op de knop in contact komen

Heeft u al even op de website van FYFF gezocht en heeft u uitzendkrachten gevonden die uw interesse wekken? Dan kunt u met slechts één druk op de knop in contact komen met de bureaus van de desbetreffende uitzendkrachten. U kunt zelf kiezen of u wilt bellen of een e-mail wilt sturen om in contact te komen. Bij FYFF wordt wel aangeraden om snel te reageren wanneer u een interessante uitzendkracht tegenkomt, aangezien het aanbod dagelijks verandert. Wilt u in contact komen met iemand? Dan hoeft u hier niet voor te betalen. Ook wanneer de kandidaat uiteindelijk wordt aangenomen voor de klus, betaalt u hier niet extra voor.

Advies over efficiënt zoeken

Dat u moet vertellen dat u urenlang gezocht heeft naar uitzendkrachten is vanaf nu verleden tijd. Omdat FYFF uitzendkrachten van heel Nederland op één plek verzameld heeft, kunt u gemakkelijk de juiste kandidaten vinden. Wilt u het platform van FYFF graag integreren in uw recruitmentprocessen? Neem dan contact op met de adviseurs van dit bedrijf. Zij komen dan bij u langs, vertellen alles wat u moet weten over het platform en geven u advies over hoe u efficiënt zoekt.