Dutch tax seminar
Image default
Banen en opleidingen

Volg vakgerichte opleidingen waaronder een cursus over zonnepanelen

Wilt u graag de vakinhoudelijke kennis van de werknemers stimuleren en up-to-date houden? Dan is het belangrijk om regelmatig vakgerichte opleidingen aan te bieden. Een cursus die steeds belangrijker wordt, is die over zonnepanelen. Zonnepanelen zijn namelijk ruim vertegenwoordigd in het straatbeeld en steeds meer mensen kiezen ervoor om ze te laten plaatsen. Vanuit gemeentelijke instanties en de overheid wordt dit ook erg gestimuleerd, gezien groene energieopwekking steeds belangrijker wordt. Helaas worden de installaties vaak matig aangelegd en slecht gecontroleerd, met alle gevaren van dien. Als u ervoor wilt zorgen dat uw personeel goed geschoold wordt, kies dan voor een van de vakinhoudelijke opleidingen van Omega Training, zoals de cursus over zonnepanelen.

Waarom een vakgerichte cursus volgen bij deze specialist?

Een van de vakgerichte opleidingen die Omega Training aanbiedt, is een cursus die speciaal is gericht op inspecteurs en installateurs van zonnepanelen. Deze cursus bevat twee leerlijnen waarbij de cursist zelf kan kiezen welke kennis ze willen verbreden. De leerlijn voor inspecteur en de leerlijn voor installateur zijn namelijk twee verschillende trajecten. Hierbij worden alle geldende normen besproken (onder andere IEC 60904, EN 50524, NEN 1010, NTA 8013:2013 en NEN-EN-IEC 62446), maar wordt er ook op praktische wijze aan de slag gegaan met de installaties. De vakgerichte opleidingen van Omega Training bieden dus handvaten voor de praktijk door kennis te combineren met het uitvoeren van opdrachten. Deze opleidingsmethode staat erom bekend dat de kennis beter wordt opgenomen en de cursist dus met meer kennis eindigt dan vergeleken met een reguliere cursus waarbij alleen theorie wordt behandeld.

Reserveer nu uw plaats tijdens de cursus

Wilt u zeker zijn van een plaats tijdens de cursus over zonnepanelen? Zorg er dan voor dat u uw plaats reserveert via de website van Omega Training. Dan kunt u binnenkort ook aan de slag met verdiepte kennis en de kwaliteit bieden die u belangrijk vindt.