Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Zo richt je optimaal je kantoor in

De inrichting van je pand bepaald hoe goed je werknemers zich in zullen zetten en hoe hard ze zullen werken. Er zijn veel factoren die hieraan meewerken. Ook zijn er veel verschillende opties als het om het inrichten gaat. Kleurenschema is vaak belangrijk voor hoe serieus de werknemers het werk nemen. Als alles grijs en grauw is zal er niet hard gewerkt worden omdat de werknemers zich snel zullen vervelen. Wit is een goede kleur om het pand meer ruimtelijk te laten ogen. Hier en daar wat kleur zorgt voor een speelse uitstraling en haalt de stroefheid en serieusheid er uit. Te veel kleur wordt te veel en mensen zullen sneller afgeleid zijn. Het beste is veel wit en wat kleur om het wat gezelliger te maken. 

De inrichting van de werkvloer is erg bepalend voor de manier waarop er gewerkt wordt. Met een grote werkvloer waar iedereen zit is er veel gezelligheid en saamhorigheid. Iedereen kan het vragen als ze vastlopen en ze worden geholpen door iemand die het wel weet. Dit bouwt een bepaalde band op die de werknemers anders niet met elkaar zouden hebben. Door meerdere gesloten kantoren te hebben worden de werknemers minder snel afgeleid. Met een paar mensen in één kantoor wordt de band tussen deze mensen erg sterk maar de collega’s die in andere kantoren zitten zullen niet erg met elkaar betrokken zijn. Het beste is om ook hier ergens een middenweg te vinden om de balans tussen gezelligheid en productiviteit optimaal te houden.  

Je kan een bedrijf zoeken die een artist impression kunnen maken van de ruimte. Zo een 3d visualisatie zorgt ervoor dat je een beeld krijgt van hoe de ruimtes er uit zouden komen te zien. Hierdoor kan je beter een keuze maken tussen de vele opties die je waarschijnlijk hebt. 

http://www.werestudio.com

Gerelateerde artikelen

Waar let ik op bij het uitkiezen van een rijschool?

Nieuwe zorgpremie 2020

Schadeoplossing Nederland B.V. – Contra-expertise bij schade