Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Boek jouw vakantie als alleenstaande bij deze specialist

Heb jij jouw volgende vakantie al geboekt of weet je nog niet naar welke bestemming je wilt gaan? Het uitzoeken en boeken van een vakantie kan soms lastig zijn. Er is zoveel keuze en daarom is het soms fijn als dit voor je gedaan wordt. Zoek je bijvoorbeeld een vakantie speciaal gericht op een alleenstaande ouder met kinderen? Bekijk dan eens de website van One2gethertravel. Dit bedrijf biedt allerlei single groepsreizen aan. Door hun jarenlange ervaring op het gebied van reizen, weten zij precies waar de leukste plekken zijn om samen met jouw kinderen of met een groep onbekenden jouw vakantie te vieren. Kies voor een skivakantie, zonvakantie of ga cultuursnuiven op een stedentrip. One2gethertravel regelt het voor je!

Een vakantie op maat

Dit bedrijf is gespecialiseerd in eenoudervakanties en single groepsreizen. Wanneer je bijvoorbeeld samen je kinderen op vakantie gaat, is er keuze genoeg. Kies voor een actieve vakantie met allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo beleven niet alleen jouw kinderen een onvergetelijke tijd, maar geniet jij zelf ook van een welverdiende vakantie. Doordat het om een groepsreis gaat, zijn er ook andere kinderen en ouders aanwezig. Zo kunnen jouw kinderen gezellig spelen met leeftijdsgenoten, zodat je zelf je eigen plan kunt trekken of op pad kunt gaan met de andere ouders. De sfeer is gezellig en ongedwongen en er is genoeg te doen. Naast een vakantie voor een alleenstaande boek je bij ons ook diverse single groepsreizen. Ga met een gezellige groep van onbekende leeftijdsgenoten op pad en beleef een geweldige tijd. De groepen bestaan uit gemiddeld 20 personen waardoor je veel nieuwe mensen leert kennen tijdens een leuke excursie, borrel of etentje.

Informeer naar de mogelijkheden

Heb je interesse in een vakantie voor een alleenstaande ouder met kinderen of in een van de single groepsreizen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod aan reizen op de website van One2gethertravel. Door hun ruime aanbod zit er altijd wel een geschikte reis tussen en kun je een vakantie kiezen die volledig aansluit bij jouw wensen. Geniet van een ongedwongen sfeer, gezellige groep en leuke activiteiten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met One2gethertravel.