Dutch tax seminar
Image default
Gezondheid

De voordelen van sapvasten: bekijk Sapjes’ acties

Als ons lichaam gezond is, kunnen we alle voeding die we nodig hebben halen uit fruit, groenten en andere voedingsmiddelen die we eten – op voorwaarde dat ze ook gezond zijn. Onze spijsverteringskanalen zijn echter vaak ontstoken door te veel eten, additieven in ons voedsel, stress en het gebruik van geneesmiddelen. Als gevolg daarvan is ons lichaam niet in staat alle voedingsstoffen die het nodig heeft efficiënt op te nemen. Bekijk hier Sapjes’ acties.

Vasten verbetert de opname van voedingsstoffen. Sap, een voedingsmiddel in voorverteerde vorm, is als een gezonde bloedtransfusie, waarbij je je bloed vult met enzymen, vitaminen, mineralen, suikers en eiwitten.

Reiniging van het lichaam

Eigenlijk reinigt een sapvastendieet zelf je lichaam niet. Je lichaam reinigt zichzelf. Sapvasten geeft alleen je spijsverteringsstelsel rust, waardoor je lichaam de energie die normaal gebruikt wordt voor de spijsvertering kan herbestemmen voor het doen van “huishoudelijke schoonmaak klusjes” – ook wel bekend als ontgiften.

Specifieke detox voordelen van een sapvastendieet

  • Uw lichaam en inwendige organen krijgen de kans om opnieuw op te bouwen – het hele lichaam wordt schoner

  • Mentale helderheid verbetert

  • Je raakt overgewicht kwijt zonder slap te worden

  • Uw energie neemt toe

  • U heeft waarschijnlijk minder slaap nodig en voelt zich ’s morgens frisser

  • De immuniteit wordt versterkt

  • Genezing wordt versneld

  • Uw huid wordt zacht en zijdeachtig

  • U ervaart een groter bewegingsgemak

  • Ademhaling wordt voller, vrijer en dieper

Smaakpapillen klaren op en smaakzintuigen worden weer getraind op meer gezonde voeding. Het metabolisme verbetert; de zuurstofvoorziening van de cellen wordt hersteld. Fecaliën in de dikke darm worden opgelost en verlaten vaker het lichaam. Uw spijsverteringsstelsel wordt verjongd en wordt effectiever; de peristaltische werking van de darmen wordt sterker. De ontgifting die tijdens een detox plaatsvindt, elimineert datgene waardoor ziekte zich kan nestelen: vetcellen, arteriële cholesterolplaques, slijm, tumoren en opgeslagen zorgen en emoties

Lichaamsvet wordt afgebroken en de in vet opgeslagen chemicaliën (zoals pesticiden, verslavende middelen, enz.) komen vrij, die opnieuw in het bloed terechtkomen en dan worden geëlimineerd.

De eliminatie van gifstoffen zal versnellen en de snelheid van binnenkomende gifstoffen zal worden verminderd – met als netto resultaat een versnelde vermindering van de totale lichaamstoxiciteit

Vetten in lichaamsvloeistoffen nemen af en als gevolg daarvan wordt uw bloed dunner en de oxygenatie van weefsels en beweging van witte bloedcellen wordt efficiënter.

Belangrijk voordeel van een sapkuur

Een zeer belangrijk specifiek voordeel is dat enzymen, krachtige stofwisselingschemicaliën die worden gebruikt voor alle lichaamsprocessen, beschikbaar komen voor alle achterstallige stofwisselingsoperaties die in de wacht werden gezet door een gebrek aan enzymen. Bekijk de detox.

https://sap.je/