Dutch tax seminar
Image default
Zakelijk

Een unieke collectie vloertegels bij de specialist in tegels dichtbij Rotterdam

Bij KROON Vloeren in Steen heeft u gevarieerd aanbod aan vloertegels en wandtegels. Neem bijvoorbeeld de houtlook tegels die ze in het assortiment hebben zitten. Deze tegels staan beter bekend als keramisch parket en zijn haast niet van echt hout te onderscheiden. U kunt alles in het echt komen bewonderen in de showroom vol met prachtige vloertegels en wandtegels. Hier heeft KROON Vloeren in Steen namelijk alles tentoongesteld wat ze in het assortiment hebben. De showroom van deze specialist in tegels is vanuit Rotterdam makkelijk te bereiken, dus waar wacht u nog op?

Unieke showroom vol tegels nabij Rotterdam

In de showroom van deze tegelspecialist uit de buurt van Rotterdam vindt u maar liefst meer dan 1.000 verschillende soorten natuursteen tegels, keramische tegels en wandtegels. Of het nu gaat om Oriëntaals, landelijk, klassiek of een romantisch design voor vloertegels of wandtegels, alles is er te vinden. Zoveel aanbod aan unieke tegels vindt u nergens in de omgeving van Rotterdam.

Wat doet Kroon Vloeren in Steen eigenlijk?

KROON Vloeren in Steen is een specialist in tegels vlakbij Rotterdam. De collectie die ze aanbieden bestaat uit verschillende soorten vloertegels en wandtegels van hoogwaardige kwaliteit, tegen een aangename prijs. Daarnaast lopen er genoeg ervaren medewerkers rond die u van dienst kunnen zijn bij het aankoopproces van de perfecte vloer- of wandtegel. Na het plaatsen van de bestelling zorgt KROON Vloeren in Steen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk bij u in de regio Rotterdam afgeleverd wordt. Vanaf dan heeft u twee keuzes: ze kunnen enkel de tegelvloer leveren, of een levering in combinatie met het plaatsen van de stenen vloer. Dit wordt uiteraard gedaan door ervaren tegelzetters.

Meer dan alleen gewone vloer- en wandtegels

Buiten een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels heeft KROON Vloer in Steen meer in huis. Of het nu gaat om advertising, levering, plaatsing door ervaren tegelzetters, vloerverwarming, onderhoud of tegellijm: ze bieden het hele pakket aan.