Elektronische motor Tuning – Ken de basis

Elektronische motor Tuning – Ken de basis

Chip Tuning is op veel manieren, niet zo riskant als het afstemmen van je eigen motor, maar toch vereist het een grote hoeveelheid kennis, vaardigheid en ervaring. Soms zijn de wijzigingen die u maakt niet de ideale en is het afstemmingsproces geen succes. Is chip tuning slecht voor je auto?

  

Er is geen enkele formule om te bepalen of een bepaalde wijziging goed of slecht is voor een bepaalde auto. Het enige dat ons kan vertellen als het chippen goed of slecht is, is gebaseerd op de resultaten van de testsessie. Het is vrij moeilijk om te zeggen of een wijziging goed of slecht is voor een bepaalde auto als we de resultaten van het chippen tijdens de testsessies niet waarmaken en meten. Als je je eigen auto of naar een vriend afstemt, kun je bepalen of je modificaties goed of slecht zijn, als ze je auto sneller zullen maken of je geld besparen, maar je zult niet kunnen bewijzen dat je modificaties niet kunnen worden U kunt het beste idee krijgen van de prestaties van uw voertuig door te kijken naar het vóór-na foto’s.

 

Veel mensen zijn van mening dat er geen schade is in turbocharge-engine en als u wilt gaan voor een turbocharged-engine, dan is er geen probleem met de aftuning van de aftaf na de markt. Dit is echter een misvatting. Turbocharged-motor heeft een zeer hoge beperking en daarom heeft het een lage beperking.

En je hebt meer tijd en geld nodig om je turbocharged-engine af te stemmen in vergelijking met de andere.

 

Een andere misvatting is dat de aftuning after-market gevaarlijk is en meer problemen zal veroorzaken voor uw motor en het zal mislukken. Dit is niet waar omdat er bepaalde dingen zijn die je moet weten voordat je probeert je auto te stemmen. Allereerst, als u de distributieriem of de timingkap wilt vervangen, moet u de exacte timing van uw auto weten en onthouden. De kans is groot dat sommige mensen in de war zijn als ze een losse timing of een strakke timing op hun motor zien; De losse timing is te wijten aan de koppeling die heen en weer glijdt wanneer u de auto in versnelling plaatst.

 

Een ander ding dat u moet weten, is dat chip-afstemming of een ander soort aftermarket Auto-modificatie niet illegaal is, maar u kunt een aantal juridische gevolgen ondervinden als u ervoor kiest om sommige wijzigingen op uw motor te doen zonder de voorzorgsmaatregelen van de juiste kennis en veiligheid. Als u besluit om bepaalde wijzigingen op uw motor te doen, dan is het het beste om een professional te raadplegen die u in dit opzicht zal helpen en u vertelt of uw modificatie legaal is of niet.

Als het niet is, moet u klaar zijn om enkele gevolgen onder ogen te zien omdat de wet zeer streng is met betrekking tot brandstofmodificaties.

 

Voordat u uw modificatie start, is het altijd goed om het in een open gebied te testen; Als het niet goed doormaakt, dan is het beter om terug te gaan naar je oorspronkelijke auto en wacht tot de tijd om het te upgraden. Ook vereist chiptuning veel geduld omdat je het alleen al zo vaak kunt doen en het kan een behoorlijk gedoe. Maar als u voldoende toegewijd bent, zal het zeker op de lange termijn betalen. Dus aarzel niet om te gaan voor een elektronische motorafstemming en een ontploffing hebben.

Klik hier voor alle details https://www.chipperformance.nl/