Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Financial leasen van jouw bedrijfsauto

Financial leasen is met de jaren explosief toegenomen. Het rijden van een auto van de zaak hoor je steeds vaker en wordt ook steeds vaker aangeboden. Als bedrijf doe je er goed aan een voertuig te leasen, om kosten te drukken en dus meer liquide middelen over te houden voor investeringen, aankopen en winst. Financial leasing is geschikt voor ieder soort bedrijf, wat voor een bedrijf je dan ook hebt en hoe groot deze dan ook is.

Leasend naar de klant

Financial leasing is geschikt voor veel verschillende bedrijfstakken. Zo kun je als makelaar overal naartoe om je cliënten de mooiste huizen te laten zien of vervoer je belangrijke klanten naar de juiste locatie. Het voordeel is dat je bij financial leasing alleen betaald voor de echt belangrijke punten, namelijk je voertuig en dat deze vooruit komt. Secundaire zaken als verzekeringen en reparaties worden verzorgd door het leasebedrijf. Hier heb jij dus geen omkijk naar en je kunt vrij doorgaan met je werkzaamheden.

Voor iedere onderneming

Financial leasing is met de jaren zo erg toegenomen, omdat het heel eenvoudig is om er gebruik van te kunnen maken. Zo kan iedere ondernemer, groot of klein, bedrijf of zzp’er, een voertuig leasen tegen de beste voorwaarden. Het gaat hier niet alleen om hooggeplaatste beroepen, maar voor iedere ondernemer die het voertuig om wat voor reden dan ook nodig kan hebben om de werkzaamheden uit te voeren.

Er wordt hier expres gesproken over een voertuig, omdat het niet alleen gaat om een blitse auto. Je kunt steeds meer transportmiddelen leasen met financial leasing. Ben je bijvoorbeeld een verhuisbedrijf, dan kun je een bakwagen of truck leasen. Ook in de agrarische sector is er steeds meer mogelijk met het huren van trekkers. Het maakt dus niet uit wie je bent, wat voor bedrijf je hebt en hoe je je op de weg wil begeven, met financial leasing kun je veel goedkoper uit zijn en toch profiteren van alle voordelen die je ook had als je het voertuig had gekocht, en zelfs meer.