Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Gekeurde onderdelen voor de klassieke Traction Avant

Onderdelen voor de klassieke Citroën Traction Avant zijn tegenwoordig nog uitstekend verkrijgbaar. Dit komt omdat deze auto als een van de eerste modellen in serie geproduceerd is. Met de voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie is de TA écht de voorloper van de auto zoals wij deze nu kennen. Dankzij de brede beschikbaarheid van vervangende onderdelen doet de Traction Avant vandaag de dag nog steeds dienst, voornamelijk als trouwauto dankzij het klassieke uiterlijk met zachte rondingen.

Toeren met een oldtimer in topstaat

Veel van de onderdelen uit de webshop van José Franssen zijn gekeurd met het Parts Industries-keurmerk. Deze indiceert dat de kwaliteit van de onderdelen gelijkwaardig is aan de kwaliteit van de oorspronkelijke fabrieksonderdelen die origineel in het voertuig geplaatst zijn. Hiervoor wordt getoetst op pasvorm, materiaal en bescherming. Uiteraard worden moderne technologische innovaties verwerkt als deze het functioneren van het onderdeel verbeteren en de moderne rijervaring garanderen. U vindt in de webshop van dit bedrijf een breed gamma aan onderdelen voor de klassieke Citroën Traction Avant, waaronder luchtfilters, banden en uitlaatpijpen. Met name de controle van het luchtfilter van uw Citroën TA is uiterst belangrijk. Een goed reinigend luchtfilter is namelijk essentieel – het zorgt ervoor dat de motor de juiste balans tussen lucht en brandstof toegediend krijgt. Hiermee houdt u uw motor gezond en rijdt uw auto soepel en prettig. Ook wanneer u banden zoekt voor uw TA heeft u bij José Franssen keuze uit een groot assortiment aan zomer-, winter- en all season-banden van uitstekende kwaliteit. 

Uw webshop voor al uw onderdelen en benodigdheden

Als bepaalde onderdelen van uw klassieke Citroën Traction Avant aan vervanging toe zijn, bekijkt u dan het grote aanbod van deze online shop. Bij José Franssen heeft men niet enkel onderdelen op voorraad voor de TA. Ze bieden ook vele onderdelen aan voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY. In deze webshop vindt u scherp geprijsde onderdelen van hoge kwaliteit, waarmee uw klassieke auto op de weg blijft én uw hobby niet te duur wordt. Prettig toch?