Dutch tax seminar
Image default
Entertainment

Huur een brassband voor een swingend feestje

Een brassband huren voor je feestje zorgt ervoor dat iedereen losgaat. Van je verlegen nichtje tot je oma: niemand kan stil blijven staan als een groep swingende drummers en blazers het feest betreden. Voor de buurtbarbecue, een themafeest, personeelsuitje, bruiloft of voor een evenement; een swingende band zorg ervoor dat het een geslaagd feestje wordt. Boek ons nog vandaag en geniet van het perfecte feestje van het jaar! Wedden dat je het de volgende keer weer mag organiseren?

Alles is mogelijk bij het reserveren van een brassband

Als u bij ons een brassband boekt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo heeft u zelf in de hand hoeveel muzikanten er in de band zitten. Dit kan variëren van zes tot en met vijfentwintig muzikanten. Ook zijn danseressen optioneel en is dit al mogelijk vanaf twee dansers. En heeft u een themafeest? De kleding van de band is ook te veranderen. Zo kunt u kiezen voor een vrolijk thema zoals alle kleuren van de regenboog, een luxe variant met de kleur goud, helemaal in het thema van Brazilië en zelfs met de logo van uw bedrijf.

Bij het boeken van de brassband zal er live gespeeld worden op locatie. Dit is mogelijk in heel Nederland, en zijn optredens in andere landen zoals België mogelijk met overleg. Ook kunt u zelf kiezen of de band eenmaal vijftien minuten speelt, twee optredens doet of zelf meer. Zo heeft u zelf in de hand wat het beste bij het feest past.

We luisteren graag naar uw wensen en doen er alles aan om uw feest te laten slagen. Wij vinden de uitstraling van het optreden, choreografie, de presentatie en de complete performance van de brassband heel belangrijk en zal dit daarom ook altijd van hoge kwaliteit zijn. Voor vragen staan we u graag ter woord en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen!