Dutch tax seminar
Image default
Entertainment

Themafeest organiseren voor een kinderfeestje

U wilt een themafeest organiseren maar u weet nog niet wat een leuk thema is. Er zijn natuurlijk heel veel opties, maar dan moet je eerst weten wat bij u past. U moet zich afvragen, welke leeftijd zijn m’n feestgangers, zijn het vooral vrouwen, vooral mannen of allebei. Als u daar antwoorden op heeft dan kunt u gaan denken aan wat voor thema’s erbij passen. Een uniek gethematiseerd band feest is namelijk ontzettend leuk en geeft het feest extra sfeer.

 

De thema’s 

 

Als u een kinderfeestje wilt organiseren dan zijn thema’s als: ridders en prinsessen, Disney, superhelden of sprookjes hele leuke thema’s. Alle kinderen kunnen leuk verkleed komen en u kunt de locatie ook mooi verkleden. Knutsel of spelletjes activiteiten erbij bedenken of een speurtocht uitstippelen zijn hele leuke extra’s.

 

Zoekt u thema’s voor een wat oudere doelgroep dan kinderen zijn er natuurlijk ook heel veel leuke opties. Een veel gebruikte thema feest is bijvoorbeeld een ‘disco thema’. Denk aan lekker dansen met pruiken op muziek van de 70’s, 80’s of 90’s. Je kan daarbij zelfs een verlichte dansvloer huren om het extra disco te maken. Wilt u mooie jurken aan en een wat chiquer feest, dan is het thema ‘gemaskerd bal’ of ‘las Vegas ’ een bijpassend thema voor u. Denk bijvoorbeeld aan een tafel om echt in de las Vegas sfeer te komen. Een leuk idee voor een feest in de zomer is bijvoorbeeld ‘Hawaii of beach party thema’ met een cocktailbar en leuke zomerse attributen. Een ander heel erg gaaf idee is een ‘glow in the dark thema’. Daarvoor moet het wel donker zijn en heeft u speciale lichten voor nodig. Maar als het eenmaal staat is het een heel cool gezicht.

 

Mocht het gewenste thema hier niet tussen staan, er zijn natuurlijk nog tientallen andere leuke thema’s voor uw feest! Een paar extra voorbeelden zijn: Black and white, Halloween, proud 2 be fout, cowboys en indianen, onesie pyjama en moulin rouge. Er zijn genoeg leuke opties om er een geweldig thema feest van te maken!

https://www.evenses.com/band