Dutch tax seminar
Image default
Management

Rmit business management

Overzicht

Afgestemd op trends in de moderne zakenwereld, zet dit programma je op het pad om een zakelijk leider in elke industrie te worden.

 

Leer om te gaan met complexe vraagstukken, teams te leiden en zakelijke beslissingen te nemen die van toepassing zijn op een verscheidenheid aan organisatiestructuren.

 

Het programma biedt een breed inzicht in de belangrijkste managementgebieden, zoals human resources, marketing, financiën, corporate duurzaamheid, strategisch management, leiderschap, en creativiteit en innovatie.

 

Het zal u uitrusten met in-demand soft skills, zoals strategisch denken, ethisch en sociaal verantwoorde besluitvorming, het beheer van innovatie, het managen van mensen door middel van verandering en het beheren van in cross-culturele omgevingen.

 

Je hebt de flexibiliteit om minors in andere bedrijfsgebieden te studeren en keuzevakken uit andere disciplines te selecteren.

Leren, onderwijs en beoordeling

Tot de onderwijsmethoden behoren persoonlijke lessen, tutorials, workshops en seminars in het bedrijfsleven.

Tijdens het semester worden tentamens, essays, verslagen, presentaties, groepsprojecten, onderzoeksprojecten, laboratoriumprojecten en praktische opdrachten beoordeeld.

 

Programma leerresultaten (PLO’s)

De Bachelor of Business (Management) biedt u kennis en vaardigheden over een breed scala van management theorieën en praktijken, en het vermogen om te evalueren en toe te passen in het omgaan met complexe vraagstukken in het beheren en leiden van organisaties, met name die met betrekking tot organisatiegedrag, ethiek en bestuur, leiden voor verandering, en strategisch management.

 

Na succesvolle afronding van dit programma zult u in staat zijn om:

Pas brede theoretische en technische kennis van de bedrijfspraktijk toe in diverse contexten.

Integreer specialistische theoretische kennis met technische vaardigheden om diepgaand professioneel advies te geven met betrekking tot organisatiestructuren, financiële, marketing en human resource aspecten van een hedendaagse organisatie.

Kritisch analyseren en synthetiseren van informatie om effectieve zakelijke beslissingen te formuleren.

Beargumenteerde oordelen toepassen om problemen op te lossen in een verscheidenheid van zakelijke contexten met verwijzing naar ethische, regelgevende en mondiale perspectieven.

Reflecteren op feedback over prestaties om strategieën voor verbetering te identificeren en uit te voeren.

Communiceren zakelijke gegevens en concepten aan professionals en niet-professionals in diverse contexten.

Pas een adaptieve en collaboratieve aanpak toe bij het werken met anderen in een verscheidenheid van zakelijke en professionele contexten. 

Integreren en toe te passen professionele theorie met de praktijk in authentieke Work Integrated Learning (WIL) contexten. 

Carrièrevooruitzichten

Bereid je voor op een scala aan carrières in multinationale ondernemingen, binnenlandse grote en middelgrote bedrijven, of internationale organisaties.

 

bedrijfsadvisering en marktonderzoek

diplomatie en buitenlandse zaken

logistiek en transport

import en export

internationale bedrijfsontwikkeling 

internationale handelsbetrekkingen

internationale marketing

operations management

partnering inwaartse investeringen

projectcoördinatie

verkoop en aankoop

toerisme en reizen

Verdere studies

Als je dit programma succesvol afrondt, kom je in aanmerking voor deelname aan een RMIT honours of postgraduate programma in Vietnam en Australië.

 

Opmerkingen:

 

De duur van programma’s is flexibel en kan op individuele basis worden aangepast bij inschrijving.

Programma kosten zijn geprijsd en gefactureerd in Vietnam Dong (VND).

Betaling in andere valuta zal worden omgezet in VND tegen de wisselkoers van die dag. Bankoverschrijving is de voorkeursmethode van betaling.

De kosten in USD zijn ALLEEN van toepassing op internationale studenten die de betaling vanuit het buitenland regelen, zoals beschreven in circulaire nr. 32/2013/TT-NHNN. 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

https://www.newbusinessmanagement.com/