Dutch tax seminar
Image default
Beauty en verzorging

Wanneer wordt laserontharing vergoed?

Groeiende populariteit van laserontharing in Nederland

Haargroei op plekken waar dit ongewenst is, is erg naar en storend. Mensen die kiezen voor laserontharing zijn met name vrouwen die last ondervinden van haargroei in het gezicht, op hals of nek, op de benen of op de rug. Als je lekker gaat zwemmen of op het strand ligt, wil je natuurlijk mooi en fris voor de dag komen. Ongewenste haren horen daar niet bij. Vandaar dat steeds meer menen de stap zetten om ongewenst lichaamshaar te verwijderen door middel van een laserbehandeling. Laserontharing mag zich dan ook verheugen in een groeiende populariteit, mede vanwege de diverse pluspunten van dit soort behandelingen.

De belangrijkste pluspunten

Laserontharing heeft enkele aantrekkelijke voordelen. Een groot pluspunt is dat deze methode leidt tot permanente ontharing. Na een of meer behandelingen ben je van de vervelende haargroei af. Verder is laseren van lichaamsharen volledig veilig, zo blijkt uit specialistisch onderzoek, en volstrekt pijnloos. Gunstig is ook dat je de haren van alle lichaamsdelen kunt laten laseren. En een laatste voordeel is dat in bepaalde gevallen het ontharen via laser wordt vergoed vanuit de zorgverzekering.

Gevallen waarin het haar laseren wordt vergoed

Doorgaans worden ontharingsbehandelingen (deels of volledig) vergoed vanuit de aanvullende verzekering van jouw zorgverzekeraar. Daarbij is een doorverwijzing via de huisarts of een medisch specialist vereist. Verder dient de therapeut of behandelaar over de juiste kwalificaties en papieren te beschikken. Een goede behandelaar waarbij je hiervoor terechtkunt is Sensitif.nl, een specialistisch bedrijf op het gebied van laserontharing.

Vraag meer informatie aan

Kies ook voor het gemak en de voordelen van het laseren van overtollig en ongewenst lichaamshaar. Bij Sensitif.nl, een gespecialiseerd medisch bedrijf, kun je voordelig terecht voor kwaliteitsbehandelingen en zo definitief verlost worden van jouw probleem.