Dutch tax seminar
Image default
Zakelijk

Wil je je boek in eigen beheer uitgeven?

Heb je je eigen boek geschreven en wil je deze ook in eigen beheer uitgeven? Maar waar let je dan allemaal op? Want als je je hersenspinsels op papier hebt staan, hoe deel je deze dan met je lezers? Maak er dan een boek van en laat dit boek vervolgens uitgeven. Dit kan met wat goede hulp van een uitgever. Zo’n uitgever is BigBusinessPublishers. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen je dus goed adviseren over het uitbrengen van jouw eigen boek. Want er zijn veel zaken waar je op moet letten bij het uitgeven van een boek in eigen beheer. Je moet het boek natuurlijk schrijven, maar ook moet je de omslag ontwerpen en je moet administratieve zaken regelen, zoals het aanvragen van een ISBN-nummer. Gelukkig helpt BigBusinessPublishers je overal graag bij.

Vergeet niets bij het uitgeven van je boek in eigen beheer

Als je BigBusinessPublishers in de arm neemt, weet je zeker dat je niets kunt vergeten bij het uitgeven van je eigen boek. Ben je al begonnen met het uitgeven van je boek, maar weet je niet hoe het verder moet? Ook dan helpt deze specialist je graag verder. Zij beginnen daar waar je bent vastgelopen. Ze helpen je bijvoorbeeld bij het schrijven, maar ook als je hulp nodig hebt bij het verspreiden van je boek.  

Weet je nog niet waar het boek over moet gaan?

Weet je nog niet wat het onderwerp van je boek moet zijn? BigBusinessPublishers adviseert je ook hierover graag. Tijdens een gratis adviesgesprek kun je je de ideeën die je al wel hebt, bespreken met een specialist. Zo wordt er een plan opgesteld. Hierin wordt er ook beschreven hoe het boek precies wordt uitgegeven. Er wordt in overleg een onderwerp bepaald en afgebakend. Ze helpen je beginnen en helpen je met de inspiratie. Vraag dus naar alle mogelijkheden voor het uitgeven van je eigen boek.

https://www.bbpublishers.nl/