Dutch tax seminar
Image default
Bedrijven

Aluminium bedrukken bij een echte specialist

Wilt u uw logo in kleur op een bord van aluminium bedrukken of uw bedrijfsafbeelding op een koektrommel? Bij Artisan Printing Service is geen vraag te moeilijk. Het bedrijf houdt ervan de uitdaging op te zoeken en een prachtig drukresultaat te realiseren op metalen en kunststoffen objecten van allerlei vormen en maten. Aluminium bedrukken is mogelijk in één of meerdere kleuren op alles wat u maar wilt. Naambadges, displays, plaatwerk en halffabricaten zijn maar een greep uit de oneindige mogelijkheden. U kunt uw tekst, logo of typenummer op vrijwel alle gewenste aluminium voorwerpen laten bedrukken.

Ontdek de verschillende druktechnieken

Artisan Printing Service maakt gebruik van meerdere druktechnieken. Naast foliedruk, tampondruk en zeefdruk is het nu ook mogelijk digitaal te printen. Aluminium bedrukken met behulp van een digitale printer geeft een prachtig resultaat van fotokwaliteit. Helder, stralend en ongekend scherp. Voor het beste resultaat gebruikt u hiervoor gecoat, geanodiseerd of in kleur gespoten aluminium als ondergrond. Door middel van geavanceerde machines is het mogelijk aluminium objecten van zowel groot als klein formaat te bedrukken met twee componenteninkt, waardoor het resultaat steeds krasbestendig en slijtvast is.

Ontvang advies op maat

Wilt u meer weten over aluminium bedrukken en de mogelijkheden die dat biedt voor uw logo of tekst? Neem dan telefonisch contact op met Artisan Printing Service voor advies op maat. Het bedrijf heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van bedrukking en is gespecialiseerd in kunststof en metaal. Meer dan dertig jaar geleden werd de basis gelegd met de ontwikkeling en verkoop van tampondrukmachines. Daarna kwam het bedrukken zelf in beeld en is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in het bedrukken van kleine en grote objecten van allerlei vormen met een specialisme in het bedrukken van metaal en kunststof. Om kennis te maken met de creatieve oplossingen en inspiratie op te doen, kunt u kijken in de online portfolio op de website.

https://www.artisan.eu/nl/