Dutch tax seminar
Image default
Bedrijven

Bestel A4 of gekleurde etiketten gelijktijdig met andere kantoorartikelen

Veel bedrijfsleiders zullen het herkennen: voor uw kantoor moet u bij verschillende bedrijven zijn als u kantoorartikelen wilt bestellen. Bij Special Paper kunt u echter voor alles terecht. Dit in 1998 opgerichte bedrijf begon met het leveren van etiketten en papier maar is nu uitgegroeid tot een totaal leverancier op het gebied van kantoorartikelen. Daarnaast voeren zij ook diverse drukwerkzaamheden uit. Zo kunt u voor uw kantoor nieuw meubilair gemakkelijk en tegelijk bestellen met kantoorartikelen. Alles, zoals uw transparante A4 of gekleurde etiketten, op één plek vlot en professioneel geleverd. U krijgt een franco levering bij orders boven € 75,-.

 

Gekleurde A4 etiketten en andere kantoorartikelen tegelijk bestellen niet mogelijk?

Wel bij Special Paper! Wat in 1998 begon met het leveren van papier en verschillende soorten etiketten, is uitgegroeid tot een volwaardige kantoorgroothandel. Dus hier kunt u gemakkelijk naast uw meubilair en nieuwe printer ook een flipover en gekleurde A4 etiketten of drukwerk bestellen. Alles voor de bevoorrading van uw kantoor op één overzichtelijke plek. Met 14.000 artikelen uit voorraad leverbaar hoeft u nooit lang te wachten op uw artikelen. Ze hebben hier A-merken en een lijn met het huismerk. Zelfstandig ondernemer? Zorg voor een goede eerste indruk bij klanten en laat uw briefpapier, etiketten en enveloppen maken bij Special Paper. Al deze kantoorartikelen zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren.

Zoekt u een totaal leverancier onder andere voor A4 of gekleurde etiketten?

Moet u vaak pakketjes of briefpost versturen en zoekt u witte of gekleurde A4 etiketten hiervoor? Met deze etiketten in verschillende maten en vormen ziet uw uitgaande post er altijd professioneel uit. Met de diensten en producten van Special Paper doet u dat met gemak. Dit bedrijf, specialist op het gebied van kantoorartikelen, is gestart in 1998 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een totaal leverancier. Dus of u nu op zoek bent naar een bedrijf dat drukwerk uitvoert, een nieuwe printer of camera wilt of papier en bureau-artikelen nodig heeft? Alles voor op uw kantoor vindt u bij dit bedrijf.