Dutch tax seminar
Image default
Aanbiedingen

Bij dit kampeercentrum kiest u uit verschillende campers en caravans voor uw vakantie

Wilt u dit jaar op vakantie met een camper of caravan? Dan is het prettig om goed geadviseerd te worden. Tjeu van Horne Kampeercentrum, gevestigd in Budel, verkoopt en verhuurt al sinds 1970 campers en caravans van de beste merken. In de showroom vindt u onder andere voertuigen van Adria en Dethleffs. Bovendien kunt u hier terecht voor andere diensten, zoals de aankoop van airco’s en zonweringen. Zo beleeft u gegarandeerd een heerlijk comfortabele vakantie. Ontdek wat de medewerkers van dit kampeercentrum voor u kunnen betekenen!

Ontvang de beste service bij de aanschaf of huur van een caravan of camper

De aankoop van een camper of caravan is een hele investering. Ook de keuze voor één van deze voertuigen is vaak lastig. Zo geniet u met een camper van extra comfort en bent u sneller op uw bestemming, doordat de maximaal toegestane snelheid vaak hoger is dan met een caravan. Een caravan laat u echter wel weer gemakkelijker staan op de camping, wat zorgt voor meer mobiliteit op de plaats van bestemming. Voor welk voertuig u ook kiest, beide geven u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. In de showroom van Tjeu van Horne Kampeercentrum in Budel heeft u keuze uit campers en caravans van A-merken. De medewerkers adviseren u graag over een geschikt voertuig voor uw vakantie en helpen u met de bijbehorende verzekeringen.

Bezoek de showroom van deze kampeerspecialist

Heeft u al zin om uw volgende vakantie te plannen? Breng dan een bezoek aan de showroom van deze kampeerspecialist in Budel. De medewerkers laten u graag de verschillende caravans en campers zien en vertellen u alles over de voor- en nadelen en de financiën. Zo maakt u een goed doordachte keuze voor uw voertuig. Voor overige vragen neemt u telefonisch contact op met het bedrijf. U vindt het telefoonnummer op de website.

https://www.kampeercentrumbudel.nl/