Dutch tax seminar
Image default
Groothandel

Breng een bezoek aan de beste fietsenwinkel in regio Breda

De fiets is een van de meest gebruikte vervoersmiddelen in Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze regelmatig onderhouden moeten worden of aan vervanging toe zijn. Dan wilt u natuurlijk rekenen op de dienstverlening en expertise van een specialist die ervoor kan zorgen dat uw fiets zo goed als nieuw is. In regio Breda bent u aan het juiste adres van bij fietsenwinkel Van Boxel Tweewielers in Galder.

Allerlei verschillende soorten fietsen verkrijgbaar

Bij fietsenwinkel Van Boxel Tweewielers in Galder, vlak bij Breda, kunt u terecht voor alle diensten die te maken hebben met uw favoriete tweewieler. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe fiets om de kinderen naar school te brengen? Dan zijn er in het assortiment verschillende mogelijkheden beschikbaar, zowel elektrisch als niet-elektrisch! De fijne stadsfietsen geven u een groot comfort en zorgen ervoor dat de kinderen veilig achterop of in hun kinderstoeltje zitten. Zijn de kinderen groot genoeg om mee te fietsen? Kijk dan eens bij het assortiment kinderfietsen of u in deze fietsenwinkel de perfecte fiets voor hun fietsrit naar school in Breda zien. Bent u meer op zoek naar een vrijetijdsfiets voor uzelf, bijvoorbeeld een racefiets of mountainbike? Van Boxel Tweewielers in Galder, dé gespecialiseerde fietsenwinkel nabij Breda, heeft een ruime collectie met racefietsen op voorraad. U vindt er zeker wat u zoekt!  

Neem contact op en maak een afspraak

Of u nu een nieuwe fiets heeft gekocht of juist uw huidige fiets ter reparatie moet binnenbrengen, in beide gevallen biedt fietsenwinkel Van Boxel Tweewieler uit Galder en breng- en ophaalservice in regio Breda aan. Ontzettend handig wanneer u zelf geen fietsenrek voor op de auto heeft of de fiets met een lekke band staat die niet tijdelijk gemaakt kan worden. Op de website heeft u de mogelijkheid om alle prijzen te bekijken en eventueel een afspraak te maken. Wacht niet langer en neem contact op met dé fietsspecialist!