Dutch tax seminar
Image default
Groothandel

Hier slaagt u voor prachtige wandtegels, vloertegels en badkamertegels

Is het tijd voor een verandering in uw interieur? Overweeg dan om nieuwe vloer- of wandtegels te laten plaatsen. Mooie tegels van hoogwaardige kwaliteit geven elke ruimte namelijk direct een nieuwe, frisse uitstraling. U heeft het gevoel alsof u in een compleet nieuw huis woont! Maar waar haalt u dergelijke tegels? Het antwoord is: bij Fravo Tegels in Dordrecht. Hier vindt u een ruim assortiment aan vloertegels, wandtegels en badkamertegels in allerlei soorten en maten. Wat uw smaak ook is: zowel online als in de showroom in Dordrecht, vlak bij Rotterdam, slaagt u gegarandeerd voor tegels in uw stijl!

Tegels van uitstekende kwaliteit en verschillende leveranciers

Fravo Tegels laden de tegels in hun assortiment direct in bij de fabriek. Mocht het voor hun niet mogelijk zijn om de tegels direct te laden, dan hebben zij goede afspraken gemaakt met leveranciers in heel Nederland. U kunt dan ook de tegels voor een gunstige prijs kopen. De tegels zijn daarnaast van allerlei merken verkrijgbaar. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar mooie badkamertegels voor uw woning in Rotterdam of omgeving, dan heeft u onder meer keuze uit tegels van:

  • Piet Boon
  • Padana
  • Imola
  • Viva
  • Venis

En wist u dat u hier, naast de aankoop van wandtegels, vloertegels of badkamertegels, terecht kunt voor allerlei andere diensten? U kunt de specialisten van Fravo Tegels bijvoorbeeld inschakelen voor het aanbrengen van tegels of een dekvloer, het slopen van uw vloer of het aanbrengen van een vloerverwarming. Dat is nog een complete dienstverlening!

Bezoek de showroom en vraag om deskundig en persoonlijk advies

Bij deze specialist slaagt u gegarandeerd voor mooie wand-, vloer- of badkamertegels. Breng een bezoek aan de showroom in Dordrecht, op ongeveer een half uur rijafstand van Rotterdam, en ontdek het ruime aanbod aan tegels zelf. Hier kunt u ook direct deskundig en persoonlijk advies ontvangen. Wilt u liever eerst telefonisch contact opnemen met dit bedrijf? Ook dat is mogelijk. De contactgegevens vindt u op de website. Geniet u binnenkort ook van prachtige, nieuwe tegels in uw woning?