Dutch tax seminar
Image default
Groothandel

Ontdek de gedroogde peulvruchten van dit merk

Ben je een liefhebber van peulvruchten? Probeer dan de gedroogde peulvruchten van Oogst NO.1 eens! Dit merk verkoopt namelijk gedroogd peulvruchten van de hoogste kwaliteit. De peulvruchten worden elk jaar vers gedroogd en verpakt, waardoor ze hun kwaliteit goed behouden. Bovendien worden de peulvruchten op een 100% natuurlijk manier geteeld. Dat doet Oogst NO. 1 in samenwerking met diverse boeren en coöperaties.

Waarom gedroogde peulvruchten kopen?

Koken met peulvruchten wordt steeds populairder. Enerzijds doordat peulvruchten een goede vleesvervanger zijn en er ook steeds vaker voor wordt gekozen om minder vlees te nuttigen. Anderzijds zijn mensen zich steeds meer bewust van gezonde keuzes en een goed voedingspatroon. Gedroogd peulvruchten passen hier uitstekend bij. Ze zijn namelijk een belangrijke bron van voedingswaarde. Zowel erwten als bonen en linzen zijn rijk aan eiwitten, koolhydraten, mineralen, vezels en vitamines. Maar liefst twintig procent van de meeste peulvruchten bestaat zelfs uit vezels. Deze ‘langzame koolhydraten’ zijn niet alleen goed voor diabetici, maar ook voor mensen die graag af willen vallen. Door peulvruchten te eten, voel je je namelijk sneller verzadigd. En een andere fijne bijkomstigheid van peulvruchten is dat het uiterst eenvoudig te combineren is met verschillende ingrediënten. Er zijn talloze recepten te vinden waar peulvruchten in verwerkt zijn. Dit gaat van lekkere snacks tot smeuïge maaltijdsoepen en van knapperige salades tot zoete desserts. Kortom: er is werkelijk van alles mogelijk met de heerlijke gedroogde peulvruchten van Oogst NO.1.

Koop deze gedroogde peulvruchten bij jou in de winkel

Nu vraag je jezelf vast en zeker af waar je terecht kunt om de gedroogde peulvruchten van Oogst NO.1 te kopen. Gelukkig wordt het je niet moeilijk gemaakt. Je vindt de peulvruchten van dit merk namelijk gewoon bij een supermarkt bij jou in de buurt. Wil je er zeker van zijn dat ze de producten in jouw supermarkt hebben liggen? Ga dan naar de website van Oogst NO.1 en kijk via de store locator in welke winkel in jouw omgeving je moet zijn.

https://oogst1.nl/