Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

De mogelijkheden die een videowall biedt

Een videowall biedt veel mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo is deze technologie erg handig om een overzicht te geven van de producten of diensten die u aanbiedt. Wanneer u de videowall bijvoorbeeld bij de receptie ophangt, krijgen binnenkomende klanten of zakenrelaties direct een goede indruk van uw bedrijf. Daarnaast kunt u dit apparaat ook gebruiken bij vergaderingen of presentaties. Het is zelfs mogelijk om een videowall op te hangen in een museum om op interactieve wijze foto’s en video’s mee te presenteren.

Kies voor een videowall met een enkel beelscherm of meerdere schermen

Niet alleen de toepassingen zijn eindeloos, ook zijn er ontelbaar veel soorten en maten waarin u de videowall kunt krijgen. Zeker wanneer u kiest voor een bedrijf als Digital Signage Store. Dit bedrijf biedt videowalls bestaande uit enkele of meerdere beeldschermen. Kiest u voor meerdere beeldschermen, dan kunnen ze samenwerken als één scherm of apart output afspelen. Bij een enkel beeldscherm heeft u ook meerdere opties en kunt u output zowel Picture-in-Picture als Picture-aside-Picture afspelen. Afhankelijk van de toepassing waarvoor u de videowall in wilt zetten, heeft u dus meer dan genoeg mogelijkheden om de output precies zo weer te geven als u dat wenst.

Laat de schermen installeren door een expert

Wanneer u Digital Signage Store inschakelt voor de aanleg van uw videowall, rekent u op kwaliteit. De experts van dit bedrijf gaan niet weg voordat er een werkend beeldscherm hangt dat perfect functioneert. Hierbij leveren ze een compleet pakket inclusief ophangsysteem, software, processors en meer. Ook de installatie zit bij de prijs van het pakket in begrepen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onverwachte kosten. Ook voor het onderhoud en eventuele reparaties van uw videowall kunt u bij dit bedrijf terecht. Neem vandaag nog contact op met de experts van Digital Signage Store om de mogelijkheden te bespreken en ontdek wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

https://www.digitalsignagestore.nl/