Dutch tax seminar
Image default
Groothandel

Een tinctuur afkomstig van dé specialist

Bent u al bekend met tincturen? Een tinctuur is een natuurlijk middel dat onder meer geschikt is als grondstof voor cosmetica, voedingssupplement, voor het beschermen van gewassen of als  ingrediënt voor voedings- en drankenindustrie. Een tinctuur is samengesteld met verschillende planten en kruiden en dit maakt het een biologische oplossing voor verschillende toepassingen. Doordat een tinctuur ook nog eens over een hoog alcoholpercentage beschikt, is het een middeltje dat lang houdbaar blijft. Bent u op zoek naar een tinctuur? Lees dan verder waar u deze het beste kunt kopen!

De tincturen zijn in vele hoeveelheden verkrijgbaar

In het Zeeuwse Groede is het bedrijf Biosfeer Groede gevestigd. Zij telen op een biologische en gecertificeerde wijze medicinale kruiden. Deze specialist beschikt over het grootste assortiment aan (oert)tincturen binnen de gehele Europese Unie. Zij beschikking over de benodigde vakkennis om een tinctuur van de allerbeste kwaliteit te maken. De deskundige medewerkers voeren het hele proces rondom het ontwikkelen van een tinctuur uit, van zaadje tot flesje. Of u nu tincturen in bulkvolumes van 10, 20 of zelfs 200 liter zoekt, of dat u liever een consumentenproduct van 50 ml of 100 ml koopt, zij staan voor u klaar. Deze producten zijn overigens enkel verkrijgbaar voor zakelijke klanten; dit bedrijf levert niet rechtstreeks aan particulieren. Consumenten kunnen enkel een tinctuur kopen via winkels, therapeuten en groothandels.

Neem contact op met deze specialist

Heeft u interesse in het aanschaffen van een tinctuur voor uw onderneming? Neem dan gerust eens contact op met Biosfeer Groede. Zij vertellen u graag alles over de verschillende tincturen die u bij hen kunt kopen en voor welke toepassingen ze geschikt zijn. U bereikt hen door gebruik te maken van de contactinformatie op hun website. Op deze website leest u ook alles over de producten en diensten die deze specialist allemaal aanbiedt. Ontdek de mogelijkheden en maak gebruik van hun expertise!

https://biosfeer-groede.com