Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Digitaal toetsen is veilig en efficiënt

Steeds meer onderwijsaanbieders kiezen ervoor om digitaal te toetsen. De redenen dat voor deze manier van toetsen gekozen wordt, heeft te maken met de flexibiliteit, de veiligheid en de efficiëntie van digitaal toetsen. Daarnaast reduceert dit de kans op fraude aanzienlijk. Dat digitaal toetsen steeds populairder wordt onder onderwijsaanbieders, is dus niet gek. Wil jij ook graag overstappen naar digitaal toetsen, zodat je geen unieke papieren examens meer nodig hebt? Laat je dan begeleiden door een professionele partij, zoals Eureka Examens. Zij zijn dé specialist van Nederland op het gebied van examenafnames. Je schakelt hen in om het gehele examenproces te faciliteren: van digitaliseren van examens tot en met de (mondeling) afname.

De mogelijkheden van deze professional zijn eindeloos

Wanneer je als onderwijsaanbieder in zee gaat met Eureka Examens, zul je al snel ontdekken dat de mogelijkheden van deze professionele organisatie eindeloos zijn. Ze bieden passende en veilige examensoftware waarmee je toetsen kunt maken met verschillende typen vragen. Niet alleen meerkeuzevragen en open vragen behoren tot de mogelijkheden, maar ook hotspotvragen, sorteervragen en cases kunnen worden gebruikt in de toets. Bovendien kun je er zelf voor kiezen of je elke kandidaat dezelfde toets laat maken, of dat je per categorie een willekeurige vraagt toont. Kies je voor deze laatste optie, dan wordt er telkens een andere toets aangeboden en is de kans op fraude nog kleiner!

Neem contact op met de afdeling service en support

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de afdeling service en support van Eureka Examens. De medewerkers van dit bedrijf denken graag met je mee en vertellen je met alle plezier meer over de mogelijkheden en hun dienstverlening. Al vele opdrachtgevers, verspreid over het hele land, gingen je voor en maakten gebruik van de diensten van dit bedrijf. Bezoek de website of neem contact met dit bedrijf op voor meer informatie.

https://eureka-examens.nl/