Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Een makelaar helpt u aan uw droomhuis in Hilversum

Wanneer u op zoek bent naar een woning in Hilversum of omgeving kunt u het beste een makelaar inschakelen. Heeft u plannen om op korte termijn een huis te kopen? Dan is een goede makelaar onmisbaar. Er komt namelijk een hoop kijken bij het kopen van een huis. Een doorgewinterd makelaarskantoor weet precies hoe het proces eruitziet en kan u daarom helpen van begin tot eind. Dorenbos|Rasch Makelaars, gevestigd in Hilversum, is een organisatie die u ondersteuning kan bieden bij de zoektocht naar een geschikte woning. Al ruim 15 jaar is dit een toonaangevende speler op de woningmarkt.

Ondersteuning tijdens het zoekproces

Er zijn twee mogelijkheden wanneer u deze Hilversumse makelaar inschakelt. De eerste is dat u gebruikmaakt van een full-service zoekopdracht. Hierbij geeft u uw voorkeuren aan, waarna de makelaar een zoekprofiel creëert. Aan de hand hiervan gaat men aan de slag met het zoeken naar een woning. U ontvangt dagelijks updates met woningen die aan uw eisen voldoen. Er wordt net zo lang gezocht tot uw droomhuis is gevonden. Wanneer u eindelijk dé perfecte woning tegenkomt, helpt de makelaar met de aankoop ervan. Een andere optie is dat u zelf het hele zoekproces voor uw rekening neemt. Het makelaarskantoor biedt dan alleen begeleiding bij de aankoop van het huis dat u op het oog heeft.

Persoonlijke benadering staat centraal

Dorenbos|Rasch Makelaars heeft dankzij jarenlange ervaring veel kennis van de markt én de regio Hilversum. Zowel het kopen, verkopen als het taxeren van woningen behoort tot hun diensten. Hierbij houden zij altijd rekening met de wensen van de klant. Deze makelaar kiest voor een persoonlijke aanpak. In de onderhandelingen kijken de medewerkers in hoeverre de waarde van de woning overeenkomt met de vraagprijs. Dankzij een professionele benadering halen zij het maximale uit de onderhandelingen, zodat u niet te veel betaalt voor uw droomhuis.