Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Een podium huren voor een groots feest

Als u uw feest helemaal compleet wilt maken en aan alle details wilt denken, denkt u dan ook aan een podium huren. Bij buurtfeesten, huisfeesten, verjaardagspartijen enzovoorts, een podium kan een event naar een hoger niveau tillen. Door een podium te huren biedt u artiesten een platform, kan u of één van uw gasten een toespraak houden en biedt u ook die grappige clown tijdens het verjaardagsfeestje van uw nichtje letterlijk een podium. U biedt uw gasten vermaak en maakt uw feest nog onvergetelijker.

Een mobiel podium huren voor een flexibel feest

Omdat de meeste feesten en partijen niet langer dan één dag duren, is het handig als het podium ook snel op- en afgebroken kan worden. Door een mobiel podium te huren kunt u dit bewerkstelligen. De podiums bevinden zich namelijk al min of meer kant en klaar in trucks. Deze trucks kunnen zo de weg op en leveren uw podium op elk gewenst moment (ook ’s nachts). Eenmaal op locatie is het podium ook zo opgebouwd: binnen vijftien minuten is het podium klaar voor een optreden. Ook voor een groter feest of een festival is en mobiel podium ideaal.

Een podium naar uw wensen

Douven Verhuur verhuurt onder andere mobiele podiums, voor zowel festivals als buurtfeesten. Het maakt dus niet uit hoe groot uw event is, u kunt er altijd een passend podium huren. Het podium dat u huurt kunt u vervolgens volledig naar wens aanpassen. Denk aan zaken als licht en geluid, maar ook bijvoorbeeld aan het plaatsen van een logo. De mobiele podiums bevinden zich allemaal in een truck en zijn daardoor dus zeer flexibel in te zetten.

Een mobiel podium vormt een blikvanger

Doordat de mobiele podiums zich in trucks bevinden, zijn het echte blikvangers. Uw gasten of festivalgangers zullen hun ogen uitkijken. De imposante trucks waarbinnen zich de podiums bevinden geven uw feest een stoer randje.

https://douvenverhuur.nl/