Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Een spanningsrail voor een winkelpand

Wanneer u een nieuw winkelpand op het oog hebt moet u daarvoor veel regelen: van elektriciteit en een daarbij passende spanningsrail voor een veilig transport. En wat dacht u van verlichting? Ook dit moet allemaal geregeld worden. Wanneer u een nieuwe winkel opent, of de boel gaat verbouwen, komt daarbij veel kijken. Waarschijnlijk veel meer dan u van tevoren had gedacht. Montagetechniek bedrijf CableSpace helpt u graag bij de montage van verlichting en de spanningsrail die door de hele winkel aanwezig kan zijn, zodat u overal elektriciteit heeft.

Stel veiligheid voorop

Een winkel kan niet bestaan zonder elektriciteit. U heeft voldoende verlichting nodig zodat klanten bijvoorbeeld kleding, voedsel of apparatuur goed kunnen zien. Zonder elektriciteit is er natuurlijk ook geen verlichting, geen airco of verwarming. Wanneer u elektriciteit door de hele winkel wil laten transporteren, is een railkokersysteem, zoals een spanningsrail, een fantastische oplossing. Doordat het via het plafond in een koker is weggestopt is het ook nog eens veilig, dus u hoeft niet bang te zijn voor losse draden.

Besteed alles van A tot Z uit aan deze expert

Heeft u uw oog laten vallen op een nieuw winkelpand of wilt u uw winkel graag laten verbouwen? Dan moet er natuurlijk ook aan het transport van elektriciteit worden gedacht. CableSpace helpt u daarbij graag en denkt graag mee met uw wensen en ideeën. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en zijn marktleider op het gebied van de montage van onder andere verlichting, spanningsrails en kabeldraagsystemen. Wanneer u dit ziet zitten kunt u vrijblijvend contact opnemen en een offerte aanvragen. Wanneer u hiermee akkoord gaat neemt de projectleider graag alles op zich en heeft u er verder geen omkijken meer naar, u kunt dan met een gerust hart de overige dingen gaan regelen voor de winkel. Zo bespaart u veel tijd en geld!

https://www.cablespace.nl/