Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Een spanningsrail voor in ziekenhuis

Wanneer u een nieuwe winkel of kantoor opent moet u aan werkelijk alles denken: van een goede en kloppende verlichting tot aan een spanningsrail voor de transport van de elektriciteit. En wat dacht u van een ziekenhuis? Wanneer er een ziekenhuis wordt gebouwd zal er ook in alle operatiekamers en kamers voor de patiënten elektriciteit aanwezig moeten zijn. Dit is nogal een ding, maar niet als het aan montagetechniek bedrijf CableSpace ligt. Zij kunnen u naast het leveren van de systemen voor een spanningsrail ook deze rails voor u monteren.

Een spanningsrail voor in het ziekenhuis

Nergens anders is elektriciteit zo belangrijk als in een ziekenhuis. Er moet niet alleen voor in de operatiekamers dag en nacht elektriciteit aanwezig zijn, ook in de kamers voor de patiënten en de ruimtes waar alle doktoren hun spreekuur houden. In ziekenhuizen worden doorgaans dan ook altijd gebruik gemaakt van een spanningsrail. Deze railkokersystemen zijn de ideale oplossing als het gaat om een veilig transport van elektriciteit. Overal kunnen deze kokers met elektriciteit komen en de kabels die daarin zitten, zijn veilig afgesloten. Dit is niet voor niets één van de beste technieken om elektriciteit in te transporteren.

CableSpace regelt graag de montage van een spanningsrail voor u

Mocht u gaan over de bouw van een nieuw ziekenhuis of de vernieuwing van een ouder ziekenhuis en u heeft diverse nieuwe railkokersystemen nodig dan bent u aan het goede adres bij montagetechniek bedrijf CableSpace. U kunt vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf en in het gesprek uw wensen en ideeën bespreken. Een projectleider neemt naast het adviseren ook al het regelen op zich, zodat u zich kunt focussen op andere nog te regelen zaken. Samen met meer dan 50 andere werknemers zorgt de projectleider dat ook dit project weer gaat slagen.

https://www.cablespace.nl