Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Eenvoudig emigreren naar Bonaire

Wilt u graag gaan emigreren naar Bonaire? Dan zult u snel merken dat hier veel regelwerk bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het transport van uw persoonlijke bezittingen. Ook als u uw meubels in Nederland achterlaat, is de hoeveelheid spullen die u meeneemt waarschijnlijk alsnog aanzienlijk. Kleding, elektronica, souvenirs, fotoalbums en nog veel meer; u wilt het graag allemaal meenemen naar uw nieuwe huis in de zon. Hoe zorgt u ervoor dat al deze spullen veilig arriveren op hun eindbestemming? Het antwoord is: schakel hiervoor Carib Intertrans in. Dit transportbedrijf is namelijk gespecialiseerd in vervoer naar het Caribisch gebied en helpt u graag met uw verhuizing over zee. Zo is alles snel geregeld en hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport.

Laat u volledig ontzorgen door specialisten

Als u gaat emigreren naar Bonaire, kiest u zelf hoe uw inboedel en bagage vervoerd worden. Kiest u voor transport door de lucht of over het water? Carib Intertrans vertelt u graag de voor- en nadelen van beide transportopties en geeft u, indien gewenst, persoonlijk advies. Het bedrijf zorgt ervoor dat uw lading in perfecte staat op uw nieuwe adres afgeleverd wordt. De medewerkers regelen al het papierwerk met de douane, zodat u ook hier geen omkijken naar heeft. Vertrouw op de jarenlange ervaring van deze experts en laat u volledig door hen ontzorgen. Uw eigendommen zijn bij hen in goede handen. Of het nu gaat om kleding, meubels of uw auto: alles komt veilig op de plaats van bestemming.

Altijd een persoonlijke service

Bij Carib Intertrans staat een persoonlijke service hoog in het vaandel. Of u nu gaat emigreren naar Bonaire of een andere bestemming in het Caribisch gebied; dit bedrijf staat voor u klaar. Bespreek eenvoudig de mogelijkheden met de medewerkers van dit transportbedrijf en de emigratie van uw spullen is zo geregeld. Dat gemak wilt u toch ook ervaren?

https://caribintertrans.com/