Dutch tax seminar
Image default
Zorg

Efficiënt en gebruiksvriendelijk EPD software voor psychologen

Als therapeut is het belangrijk om een gestroomlijnd en efficiënt systeem te hebben voor het beheren van patiëntgegevens. Gelukkig biedt EPD software de perfecte oplossing. Met EPD software kunnen therapeuten gemakkelijk en veilig alle relevante informatie over hun patiënten vastleggen en beheren. Maar wat zijn nou specifieke functionaliteiten van EPD software voor psychologen? In dit artikel zullen we een overzicht geven van de specifieke functionaliteiten die de Incura EPD GGZ software biedt aan psychologen. Met deze functionaliteiten kunnen psychologen hun administratie efficiënt beheren en kwalitatieve zorg leveren aan hun patiënten.

Wat zijn specifieke functionaliteiten voor psychologen?

Specifieke functionaliteiten voor psychologen in de Incura EPD GGZ software zijn onder andere:

  • Elektronische declaratie en facturatie aan alle zorgverzekeraars en gemeenten
  • Koppeling voor ZVT aanleveringen (SGGZ)
  • Koppeling met een EVS (Elektronisch VoorschrijfSysteem) ter ondersteuning van de medicatievoorschriften
  • Volledige ondersteuning van ambulante zorg voor zowel Volwassenen als Kind & Jeugd
  • Ondersteuning van actuele regelgeving rondom het Zorgprestatiemodel (BGGZ & SGGZ) en Overig Product (OVP)
  • Dossieropbouw en ondersteuning van alle berichtsoorten binnen de standaard voor de Jeugdzorg (verzoek om toewijzing, toewijzing, start zorg, stop zorg en facturatie/declaratie)
  • Beschikking over nieuwste versie JGGZ berichtenverkeer iJW3.1
  • Naast reguliere ZPM GGZ registratie ook mogelijkheden om supervisie, coaching, mindfulness, scholing etc. apart te registreren door middel van prestatiecodes

Met deze specifieke functionaliteiten biedt Incura EPD GGZ psychologen een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheren van hun administratie en het leveren van kwalitatieve zorg aan hun patiënten. De software ondersteunt psychologen bij het declareren, factureren en registreren van verschillende vormen van zorg en houdt rekening met de actuele wet- en regelgeving in de GGZ-sector. Daarnaast biedt Incura EPD GGZ ook mogelijkheden voor koppelingen met andere pakketten, zodat psychologen hun werkzaamheden nog efficiënter kunnen uitvoeren. Met de EPD GGZ software van Incura kunnen psychologen eenvoudig en snel hun EPD GGZ beheren en de kwaliteit van zorg verbeteren.

Efficiënte EPD software

Als zorgprofessional wil je dat jouw patiënten altijd op de eerste plaats komen. Daarom heeft Incura praktische EPD software ontwikkeld die speciaal gericht is op het vereenvoudigen van administratieve taken, zodat jij en je collega’s meer tijd overhouden voor de patiënten. Met ruim 30 mensen in ons team, waarvan velen een achtergrond hebben in de zorg, hebben wij als GGZ EPD leverancier in Nederland veel praktijkervaring. We begrijpen wat er speelt, waar de knelpunten liggen en hoe we verbeteringen kunnen aanbrengen.

Onze online EPD software bundelt belangrijke toepassingen zoals de agenda, boekhouding, elektronisch patiëntendossier, facturatie en meetinstrumenten in één programma. Zo heb je altijd en overal een uitstekend overzicht. Daarnaast bieden we ook trainingen en webinars aan via onze Incura Academie, zodat je vertrouwd raakt met alle mogelijkheden en tools van onze software.

Incura behoort tot de WinBase Groep, een toonaangevende groep van EPD leveranciers in Nederland. Ons team combineert praktijkervaring in de zorg met passie voor technologie en informatietechnologie, wat heeft geleid tot vernieuwende praktijksoftware. We richten ons voornamelijk op ergotherapeuten, fysiotherapeuten, GGZ-specialisten, logopedisten, oefentherapeuten en multidisciplinaire praktijken.

Veiligheid staat bij Incura hoog in het vaandel. Ons managementsysteem voor informatiebeveiliging is gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510 en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. We maken gebruik van het cloud-based platform van Philips Vital Health, dat snelheid, integriteit, zorgvuldigheid en flexibiliteit garandeert. Daarnaast voldoen we aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten en zijn we in het bezit van het Kiwa Elektronisch Cliënten Dossier keurmerk voor zzp’ers in de zorg.

Bij Incura heb je de vrijheid om te kiezen welk licentiemodel het beste bij jouw praktijk past. Je kunt kiezen voor een vast maandelijks bedrag per gebruiker of een licentiemodel op maat. Wil je meer weten over de EPD kosten van Incura? Via de website kun je contact opnemen. 

EPD software voor therapeuten

Als therapeut is het belangrijk om een gestroomlijnd en efficiënt systeem te hebben voor het beheren van patiëntgegevens. Gelukkig biedt EPD software de perfecte oplossing. Met EPD software kunnen therapeuten gemakkelijk en veilig alle relevante informatie over hun patiënten vastleggen en beheren.

EPD software maakt het mogelijk om afspraken te plannen, behandelplannen op te stellen en voortgangsrapporten bij te houden. Bovendien kunnen therapeuten eenvoudig notities en documenten toevoegen aan het dossier van de patiënt. Hierdoor kunnen zij snel en effectief samenwerken met andere zorgverleners.

Daarnaast zorgt EPD software ervoor dat therapeuten voldoen aan de privacyregelgeving, zoals de AVG. De gegevens van patiënten worden veilig opgeslagen en alleen toegankelijk voor geautoriseerd personeel.

Kortom, EPD software is een onmisbaar hulpmiddel voor therapeuten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Het geeft hen de mogelijkheid om zich volledig te concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan hun patiënten.

https://www.incura.nl/