Dutch tax seminar
Image default
Bedrijven

Geschikte keerwanden voor iedere toepassing

Keerwanden zijn zeer veelzijdig en dat maakt ze voor veel toepassingen geschikt. Zowel in de infra als in de agri wordt veel gebruik gemaakt van keerwanden. In de agri worden keerwanden bijvoorbeeld gebruikt voor het realiseren van silo’s. Door de stevige constructie kunnen zij veel gewicht aan. Ook in de infra zijn tal van toepassingen voor keerwanden. Denkt u bijvoorbeeld aan het opvangen van hoogteverschillen, maar ook als grondkering en het realiseren van opslag. Het verschilt per model hoeveel gewicht een wand kan dragen. Zo zijn er enkel- en dubbelkerende wanden, die ieder hun unieke eigenschappen hebben. Natuurlijk is er ook veel verschil in dikte bij keerwanden.

Kies uw keerwand bij MSB Beton

Een leverancier van keerwanden van hoge kwaliteit is MBS Beton. Dit bedrijf uit Soest levert diverse betonproducten voor tal van projecten. Bent u dus op zoek naar keerwanden voor uw project? U vindt bij dit bedrijf zeker waar u naar op zoek bent. Door de korte lijnen wordt u snel geholpen en op de eigen productielocaties worden de wachttijden zeer kort gehouden. Veel wanden zijn namelijk uit voorraad te leveren. Bent u op zoek naar maatwerk? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf de dikte, lengte, maar ook de kleur van uw wanden. Worden de keerwanden op een zichtlocatie geplaatst? Dan kan een structuurwand of een wand met een patroon en/of kleur een mooie uitstraling geven.

Bij MBS Beton kunt u rekenen op een duurzaam product

Duurzaamheid is belangrijk en ook bij MBS Beton zijn ze hier volop mee bezig. Bestelt u hier uw producten, dan kunt u erop rekenen dat deze duurzaam zijn geproduceerd. Zo wordt er gewerkt met een CO2 management systeem, worden verschillende milieu aspecten gemonitord volgens de ISO 14001 norm en worden er geen onnodige kilometers gereden door de medewerkers.

https://www.mbsbeton.nl/