Dutch tax seminar
Image default
Bedrijven

Goede bliksembeveiliging met een aardpen

Niets is in Nederland onstuimiger dan het weer. Het ene moment schijnt de zon en het volgende moment komt het water met bakken uit de hemel. Daar komt soms ook onweer bij kijken. De veiligste plek is dan binnen, maar alleen als uw huis of bedrijfspand een goede bliksembeveiliging heeft. Zo voorkomt u namelijk kortsluiting, ongelukken en andere vervelende ongemakken. Sinds 1970 is het verplicht om een aardpen te hebben in elke woning. Heeft u een huis dat voor 1970 is gebouwd? Dan kan het zijn dat er geen aardpen aanwezig is. U doet er dan goed aan om er een te laten installeren, bijvoorbeeld door een specialist zoals Mulhuyzen Bliksembeveiliging.

Wat doet een aardpen precies?

Vraagt u zich af wat een aardpen precies doet? Nou, aarding zorgt voor beveiliging bij blikseminslag, onweer en overbelasting van groepen in de meterkast. Een aardpen geleidt lekkende energie veilig naar de aarde, waardoor elektrische schade en elektrocutie voorkomen worden. Met een aardpen wordt uw gebouw dus een stuk veiliger.

Wat zijn de kosten ervan?

Mulhuyzen Bliksembeveiliging slaat graag een aardpen voor u, zodat uw woning of bedrijfspand goed geaard is. De kosten hiervan zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de locatie waar de aardpen geslagen wordt en de diepte. Ook de dikte en de aansluiting van de pen en uw elektrische circuit spelen mee. Neem contact op met dit bedrijf en u ontvangt een offerte op maat. Zo weet u op voorhand precies waar u financieel aan toe bent.

Andere producten en diensten

Naast een aardpen installeren kan Mulhuyzen Bliksembeveiliging nog veel meer voor u betekenen. Zo kan dit bedrijf ook bliksemafleiders en overspanningsafleiders plaatsen volgend de laatste normen. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor advies over en ontwerp, inspectie en onderhoud van producten voor bliksembeveiliging. Kortom: hier vindt u alle diensten onder één dak. Dat gemak wilt u toch ook ervaren?